Економски факултет (стара тема)

• Креатор на темата Креатор на темата energichen
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако има некој што ги има предметите Организациско однесување и Информациони технологии ако сака да пише што треба да се учи за 2ор колоквиум,кој материјал.Фала:smir:

Ај некој ако може да ги пише точните од Збирката сметководство тука со повеќе можни...
Идете вака :

стр 21 а,б,г,д,д,а, итн...

Mac)) еве баш ја отворив збирката ама не гледам тука задачи со повеќекратен избор... Те додадов на MSN, прифати ме и ќе се разбереме таму!

Ако има некој што ги има предметите Организациско однесување и Информациони технологии ако сака да пише што треба да се учи за 2ор колоквиум,кој материјал.Фала:smir:

Ај бе луѓе help побргу...треба да почнам да учам:)

Па информациони веројатно треба до таму до кај што почнуваат веќе вежбите за трет колоквиум.

Mac)) еве баш ја отворив збирката ама не гледам тука задачи со повеќекратен избор... Те додадов на MSN, прифати ме и ќе се разбереме таму!

Се разбравме перфектно,дојдовме до заедничка конклузија дека или Chains или Немирна ќе треба да ми ги даде у живо да ги препишам :)
Аиде,чекам ја :zlo:

Луѓе,дајте бе помош за сметководство,тапа сум.
Некој вака да се најде приватен тутор,ја брзо сфаќам,сериозно :)

Иначе економика денес,како ми тргнаа прашањава мислев ќе имам 100/100 ама после втората и трета страна ме фрлија на земја...

Mac на овој колоквиум ке има само 15 со точно/неточно.Другото ке би книжење на трансакции,пресметување на залихи и меници според ФИФО метод,ЛИФО метод и пондериран просекж(Овие три методи ги владеам ако доаѓаш утре за резултати ке се видиме)

И јас неам чепнато од збирката.Од таму ке бидат книжењата и пресметките.Во ЛИБРО во мавровка имаш решена збирка со задачите.Топ е...

Ах,не знам од кај да почнам мајкуму :(
Ајт од утре ќе почнам да учам па ќе видиме како ќе иде.

Него резултати од 12 и 30 ваљда а :)

Mac на овој колоквиум ке има само 15 со точно/неточно.Другото ке би книжење на трансакции,пресметување на залихи и меници според ФИФО метод,ЛИФО метод и пондериран просекж(Овие три методи ги владеам ако доаѓаш утре за резултати ке се видиме)

И јас неам чепнато од збирката.Од таму ке бидат книжењата и пресметките.Во ЛИБРО во мавровка имаш решена збирка со задачите.Топ е...

Еј да се сетив,лани овие сите методи ги имаше дадено, и ако можете најдете си ти тие тестовите сметководство зашто истите задачи ги дава....не баш како што се тие тестови,само ќе ги измеша задачите...

Сум прошол Економика со 68,катастрофално спрема првите 92...
Ама не е до мене,и колега имаше 92,па сега со 64 прошол,што значи ептен чкарт прашања.

Дај бе некој нека помага за сметководство :(

Ама не е до мене,и колега имаше 92,па сега со 64 прошол,што значи ептен чкарт прашања.

Koj високо лета, ниско паѓа :pos:

Јас имам една комбинација за сметководство ама испитна, не за колоквиум, така да ако некому му треба за во јуни, нека каже.

Koj високо лета, ниско паѓа :pos:

Јас имам една комбинација за сметководство ама испитна, не за колоквиум, така да ако некому му треба за во јуни, нека каже.

Не мислите дека ви е подобро овие приватни договарања да ги направите преку ПП?

Не мислите дека ви е подобро овие приватни договарања да ги направите преку ПП?

Не мислиш дека можи и мене ќе ми треба комбинацијата?? Па ако се договорат по пп, нема да знам кај да ја побарам!?
Темава е супер, баш се наоѓа во одредени ситуации...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom