Хокеј - NHL

• Креатор на темата Креатор на темата Zoki Lou
  • Време на започнување Време на започнување

Dali gledate NFL

• Вкупно гласачи
    66
Јака работа овај хокејот гледам по некој меч ко ќе има некои светски првенства или олимпијади. Ама NHL незнам кај можам да гледам. Гледам упатени сте па кажете кој пренесват кај нас.

Јака работа овај хокејот гледам по некој меч ко ќе има некои светски првенства или олимпијади. Ама NHL незнам кај можам да гледам. Гледам упатени сте па кажете кој пренесват кај нас.
epa iskreno neznam dali voopsto moziz da gledas na nasite televizi nhl mislam deka ne prenesvat, na orbit ako nekogas mu se sgresi da dat nekoj mec od nhl ostatokot na oficijalnata strana na nhl, rezultati da pratis so se slucva a inace rusite prenesvat od nivnata liga mecoj.
Inace na stranata na nhl mozis da gi gledas mecojte.

Big NY Giants fan here, hoping that Eli Manning will do his job this saturday against Tampa Bay. What do you think about the Patriots? Will they make a perfect season and win the Superbowl?

Сега повеќе не гледам :)

Сега повеќе не гледам :)

Чоек па на Македонскиве канали веќе не даваат и можеш да глеаш на ESPN ако имаш кабловска или воопшто на кабловска го фаќаш каналот.

Хокеј

Imam primeteno deka vo Makedonija Hockey voopsto ne se prati....
Dodeka ziveev vo Toronto, samo eden sport se gledase "HOCKEY".

ama se cudam zoso ovde nikoj ne go prati toj sport......

Imam primeteno deka vo Makedonija Hockey voopsto ne se prati....
Dodeka ziveev vo Toronto, samo eden sport se gledase "HOCKEY".

ama se cudam zoso ovde nikoj ne go prati toj sport......

порано за време на екс југославија имало и лига во хокеј и репрезентација... сега нема ништо од тоа во македонија, а во србија,хрватска и словенија има лиги и репрезентации какви-такви но барем ги има :) навистина штета... сега еве формираа федерација за хокеј на трева, но сепак не е тоа она вистинското според мене, но вреди да се почне од некаде :) инаку доминик хашек е поранешен голман на хк вардар :vozbud:

имаше иницијатива пред неколку години да се направи хокеј репрезентација и за почеток и во неа да играат македонци кои настапуваат во сад и канада, да се надеваме дека ќе почне да се развива овој спорт и кај нас, иако реално како прво и основно ние немаме никакви услови за хокен на мраз :helou:

порано за време на екс југославија имало и лига во хокеј и репрезентација... сега нема ништо од тоа во македонија, а во србија,хрватска и словенија има лиги и репрезентации какви-такви но барем ги има :) навистина штета... сега еве формираа федерација за хокеј на трева, но сепак не е тоа она вистинското според мене, но вреди да се почне од некаде :) инаку доминик хашек е поранешен голман на хк вардар :vozbud:

имаше иницијатива пред неколку години да се направи хокеј репрезентација и за почеток и во неа да играат македонци кои настапуваат во сад и канада, да се надеваме дека ќе почне да се развива овој спорт и кај нас, иако реално како прво и основно ние немаме никакви услови за хокен на мраз :helou:

za vreme na eks jugoslavija sto nemase... no ete.
A jas si vikam ako mozat Srbija, Hrvatska, i Slovenija da imaat Hockey tim zosto ne i nie Makedonci?
Nie makedonci sme mn borbeni ljuge, i mislam deka Hockey e bas super sport hehe :D:D
Za dominik hasek na vistina sega me zacudi.... nemase nikogas da mi tekni deka igral na XK Vardar:vozbud:

Ama barem mozime da recime deka porano sme IMALE nesto hehe

Hokejot ne e popularen kaj nas poradi dve pricini:

1. Nikoj na televizija ne go prenesva
2. Ne se igra kaj nas

Ama moram da priznam deka spored mene e najinteresen sport od site.

Hokejot ne e popularen kaj nas poradi dve pricini:

1. Nikoj na televizija ne go prenesva
2. Ne se igra kaj nas

Ama moram da priznam deka spored mene e najinteresen sport od site.

I to so vikas...
Ama super bi bilo da pocnat da pustaat NHL i vo Makedonija. Posle toa mislam deka reputacijata na Hockey ke porasne.

All Star Game: Zapadot protiv Istokot
Na 28.01.2008 vo 00.00 casot ke se igra.:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom