Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da ne znaj nekoj so napraja toronto vecerva
epa iskreno neznam dali voopsto moziz da gledas na nasite televizi nhl mislam deka ne prenesvat, na orbit ako nekogas mu se sgresi da dat nekoj mec od nhl ostatokot na oficijalnata strana na nhl, rezultati da pratis so se slucva a inace rusite prenesvat od nivnata liga mecoj.Јака работа овај хокејот гледам по некој меч ко ќе има некои светски првенства или олимпијади. Ама NHL незнам кај можам да гледам. Гледам упатени сте па кажете кој пренесват кај нас.
Сега повеќе не гледам![]()
Imam primeteno deka vo Makedonija Hockey voopsto ne se prati....
Dodeka ziveev vo Toronto, samo eden sport se gledase "HOCKEY".
ama se cudam zoso ovde nikoj ne go prati toj sport......
порано за време на екс југославија имало и лига во хокеј и репрезентација... сега нема ништо од тоа во македонија, а во србија,хрватска и словенија има лиги и репрезентации какви-такви но барем ги иманавистина штета... сега еве формираа федерација за хокеј на трева, но сепак не е тоа она вистинското според мене, но вреди да се почне од некаде
инаку доминик хашек е поранешен голман на хк вардар
имаше иницијатива пред неколку години да се направи хокеј репрезентација и за почеток и во неа да играат македонци кои настапуваат во сад и канада, да се надеваме дека ќе почне да се развива овој спорт и кај нас, иако реално како прво и основно ние немаме никакви услови за хокен на мраз :helou:
Hokejot ne e popularen kaj nas poradi dve pricini:
1. Nikoj na televizija ne go prenesva
2. Ne se igra kaj nas
Ama moram da priznam deka spored mene e najinteresen sport od site.
I to so vikas...
Ama super bi bilo da pocnat da pustaat NHL i vo Makedonija. Posle toa mislam deka reputacijata na Hockey ke porasne.