- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 133
- Поени од реакции
- 0
Фанатик, много хубав аватар имаш, даже нај-хубавија тука.kako sto razbrav deneska, izgleda cel holivud e protiv priznavanje na kosovo.![]()
Би трјабвало това да ви е знамето мен ако питаш.
Фанатик, много хубав аватар имаш, даже нај-хубавија тука.kako sto razbrav deneska, izgleda cel holivud e protiv priznavanje na kosovo.![]()
E da taka vikavte i pred sednicata na sovetot za bezbednost ,ama sea nekako karvanov go smeni pravecotKucinjata laat, karavanot ide dalje
Znam deka golem del od prijavenite vo gardata se srbi od Republika Srpska.Јас ја гледав емисијата...о по малку се подуплашив...но доколкуе вистина тоа што го зборува дека се 150 илјади воорижени српски специјалци... тогаш неизбежна е војната...а за терористички напади од негова страна сметајте дека веке ке бидат сторени нешто како во ирак ако Косово стане независно....ке урнат згради атентати све ова она башка ембарго со се од страна на Србија со струја вода ...значи закличок..
Војна ке има.
1. Кога има реприза да ја гледам емисијата.Јас ја гледав емисијата...о по малку се подуплашив...но доколкуе вистина тоа што го зборува дека се 150 илјади воорижени српски специјалци... тогаш неизбежна е војната...а за терористички напади од негова страна сметајте дека веке ке бидат сторени нешто како во ирак ако Косово стане независно....ке урнат згради атентати све ова она башка ембарго со се од страна на Србија со струја вода ...значи закличок..
Војна ке има.
I mu veruva li ti ?Јас ја гледав емисијата...о по малку се подуплашив...но доколкуе вистина тоа што го зборува дека се 150 илјади воорижени српски специјалци... тогаш неизбежна е војната...а за терористички напади од негова страна сметајте дека веке ке бидат сторени нешто како во ирак ако Косово стане независно....ке урнат згради атентати све ова она башка ембарго со се од страна на Србија со струја вода ...значи закличок..
Војна ке има.
epa ovaa ukazuva deka covekot ne e seriozen, i deka samo jade gomna.на прашањето на Васко...парафразирано:
Што ќе се случи ако дојде до конфликт помеѓу вашата и војската на UCK..
одговор на генералот на Цар Лазар:
Па се знае...за 24 часа ќе бидат избришани од лицето на земјата!!!
морее ко шо збореа и двајцата...се глеа дека албанциве имаат муда ама па затоа србите немаат мозок ни совест...заклучок крв до колена ке биде
ако се спука работата!
:nesum: