Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Па да генетски да влече нешто од родителите,нешто борбено тоа ти е уствари борбена крв :) Незнам ако најдам нешто(а сигурно ќе најдам) незнам дали би ти помогнал,пошто ја сум против борби со кучиња.Знам дека викаш дека нема да го бориш,ама сепак...

Ne sakam borbi ama sakam superiornost , ako najdes nesto pisi mi pa ke iskontaktirame okolu "formalnostite" ;)

Дали знаете некој да продава ретривери кутриња, машко ми треба?!

Има некој да ми понуди Самојде...може на поклон:tv:...а најмногу би платил 100е...чистокрвен...

Би сакала тигрест боксер или кане корсо, доколку продава некој би сакала да знам како се движат цените.

Сакам чистокрвен Доберман за цената ме интересираше колку е отприлика..:smir:

Сакам да купам чистокрвен Bullmastiff на возраст од 2 до 4 месеци.
bullmastiff_burkett.jpg

Ако некој продава или познава некој што продава ве молам да ме известите.

Мал бостонски териер?
Небитно колку пари, ајде понуди. : )

Мал бостонски териер?
Небитно колку пари, ајде понуди. : )

1200 евра врвен квалитет:smir:

Сакам да купам чистокрвен Bullmastiff на возраст од 2 до 4 месеци.
bullmastiff_burkett.jpg

Ако некој продава или познава некој што продава ве молам да ме известите.

Има во Скопје легло(моментално незнам дали има мали кутриња) ќе ти пишам деновиве па да се договориме ако си вистински заинтересиран.

Сакам чистокрвен Доберман за цената ме интересираше колку е отприлика..:smir:

400 евра.

Би сакала тигрест боксер или кане корсо, доколку продава некој би сакала да знам како се движат цените.

Кане Корсо 300 евра(одлични примероци)

За боксер неам поим(барај го Митке)

Ne sakam borbi ama sakam superiornost , ako najdes nesto pisi mi pa ke iskontaktirame okolu "formalnostite" ;)

Имам нешто за тебе ;)

Има некој да ми понуди Самојде...може на поклон:tv:...а најмногу би платил 100е...чистокрвен...

Средена работа за 100 евра(само без родовник)

Истото прашање, само може да е и женско....

Имам црни ако сакаш.

Има во Скопје легло(моментално незнам дали има мали кутриња) ќе ти пишам деновиве па да се договориме ако си вистински заинтересиран.

Заинтересиран сум. Имаат ли педигре ? Ке го носам и за надвор од државата затоа е задолжително? Колку е цената од прилика?

Заинтересиран сум. Имаат ли педигре ? Ке го носам и за надвор од државата затоа е задолжително? Колку е цената од прилика?

Имаат се што треба,од одгледувачници надвор од Мк(кај нас нема легло).Поскапи ќе бидат,ако си заинтересиран ќе ти дадам број од човекот за да се спогодите.

Имаат се што треба,од одгледувачници надвор од Мк(кај нас нема легло).Поскапи ќе бидат,ако си заинтересиран ќе ти дадам број од човекот за да се спогодите.

Ајде те молам прати ми ПП со број од човекот, само да не се повеќе од 1000 евра.

Кане Корсо 300 евра(одлични примероци)

049.gif
Какви? Црни бели прљаво сиви...? Загреан сум за вакво куче, уф...
Туку, ме зачуди цената, се очекував некоја минимум 500 евра...не се разбирам многу во цени, може затоа.

2010-04-02-kane-koso-%282%29.jpg

2010-04-02-kane-koso-%283%29.jpg

татко
2010-04-02-kane-koso-%284%29.jpg

мајка
2010-04-02-kane-koso.jpg

Само една напомена овие кучиња незнам колку се,тие 300 евра ги кажав пошто еден другар зема мажјак од истиов татко за 300 евра.За овие ќе треба да се распрашам.

golem ljubitel sum na kucinja od rasata sibiski samojed pa podolgo vreme baram no nemozam da najdam ako ima nekoj neka kaze da se dogovorime

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom