Продавам - Купувам

• Креатор на темата Креатор на темата [acko]®
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
16 февруари 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
10
Neznam dali ima otvoreno vakva tema pa zatoa eve otvaram!

Ja sakam da kupam sibirski samoet ili haska. Veke podolgo vreme baram nekoj da prodava i nemozm da najdam pa eve ako ima nekoj neka kaze!!

дечки јас сакам малтешка пудла... ќе купев ама многу се скапи во продавница 420 евра за еден пинцур на мојте не им се дава :( кај можам да најдам поевтино ?

Зависи од педигрето, има малтезери и "малтезери", па затоа има од 50 до 5000 евра. Знам повеќе луѓе од Скопје што чуваат, ама моментално никој нема легло. Како и да е, ако дознаам сигурно ќе те известам.

Имам другарка што сака да чува кутре, ама од маливе раси. Да не знаете каде може да се најде чивава или пинч... А и дали знаете кај нас дали има една раса, на нет е напишано кутрево како Jack Russel terrier. И колку се движат цените или може да се најде беспари. Ако знае некој нека пише кај мене една приватна.:smir:

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Dali nekoj znae nesto za golubi pismonosci???

И мене ме интересира цена за пинч во држава. Па ако имате некоја иформација ве молам....

Да не знај некој шо цена имаат малите златни ретривери?

И мене ме интересира цена за пинч во држава. Па ако имате некоја иформација ве молам....

Јас имам пинч женка. Сега за брзо ќе треба да ја парам (за прв пат), па после ако сакаш ќе се договориме да ти дадам едно куче.
Иначе цените за овие кучиња се околу 100 евра. Знам дека во Србија биле послапи, околу 250 евра биле.

Цената на Пинчот се движи 100-150 евра. Пинч 40 дена стар сега се продава за 150 евра со педигре. Од Охрид е газдата

Цената на Пинчот се движи 100-150 евра. Пинч 40 дена стар сега се продава за 150 евра со педигре. Од Охрид е газдата
А кој е газдата ако можит да знам? Иначе јас колку шо знам куче требит да се дават после 2 месеци. За тоа време треба да биде со мајка му.

http://www.pazar3.com.mk таму има огласи и цени ! Иначе јас сум голем љубител на миленичиња (кучиња).. Сакам пекинезер, чивава, чао чао... Ама тие мојте ги мразат животните така да тешко дека ке добијам!! У пм :zid:

Абе дај најдете ми некој Вучјак, ама како подарок.

Денес пронајдов едно пекинезерче кај мене во маало, со сериозно оштетен вид (едното окце го нема, другото му го спасуваме на ветеринар), светло кафена до чоколадна боја, желно за живот и нов дом.

Оваа недела ќе го оправиме, со вакцинирање, чистење од глисти и сите останати салтанати, а ќе прими и специјален третман за окцето.

Ако некој/а кајганџиј(к)а е заинтересиран/а да го вдоми, би била премногу благодарна. Ми се крши срцето што не можам јас да го задржам, ама немам услови.:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom