N.C.I.S

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Дојде и времето за новата сезона на N.C.I.S. Ајт следната недела ќе почне на сител само финтата е шо не знам дали ќе биде стариот термин или некој нов. Ако некој знае нека постува

NCIS-Naval Criminal Investigative Service
Ja ima sekoj ponedelnik na Sitel od 22:10
Marks Hamons-Leroj Jethro Gibbs
Michael Weatherly-Anthony DiNozzo
Pauley Perrette-Abby Sciuto
Sean Murray-Timothy McGee
Cote de Pablo-Ziva David
Lauren Holly-Jennfer Shepard
David McCallum-Donald Mallard "Ducky"
Mene najvise mi se svigja pisite so mislite

Закон серија!
Многу подобра од CSI на пример.Штета што ја свиткаа Кејт али и израелкава не е лоша.Моментално сум до 5 сезона 11 серија.

Абе немам апдејтувано овде за тие што не знаат. Кој има кабловска и фаќа нова имате N.C.I.S. секоја среда и четврток во 8 навечер, а репризите се наредната вечер нгде кај 1 и 30, 2.

НЦИС

Незнам дали има ваква тема колку што барав јас немаше.

Значи што мислите за оваа серија, дали ја гледате, ви се допаѓа ли. Мене ми е одлична ја гледав на Сител едно време ама они прекинаа да ја даваат, па сега гледам нови епизоди на Нова. Доста добри заплети, интересни случаји, па и на моменти доста добар хумор. Се на се одлична серија која уживам додека ја гледам и едвај ја чекам следната епизода.
ncis.jpg

Овака нешто изгледа тимот моментално на епизодите кои ги даваат на Нова.

Еве ја темата, ги споив.

Закон, закон, закон...Џетро Гибс е легенда..Немам зборови стварно, премногу ми се допаѓа, посебно односот во тимот, толку професионален, а сепак толку хумористичен. И како ги решаваат случаите...Respect

ах ја обожавам серијава, имав еден период пред извесно време кога сакав да гледам нешто баш вакво онака без еври деј стаф енд лав енд шит... и ја гледав серијава :) завршив со 5та сезона пред недела дена отприлика и баш ме потсетивте да симнам уште епизоди:pipi:

До која сезона даваа на Сител.Баш сега пак ги гледам на Сител 3 ама сакам да ги симнам одкај што престанаа да даваат на Сител.Инаку серија е закон.

Мислам дека до 3 сезона даваа на сител, така да имаш уште 3 цели сезони за симњање, плус епизодите од 7 сезона што излегуваат секоја недела.

ПС
Можеш да почнеш и со NCIS:LA , не се лоши.

Мислам дека до 3 сезона даваа на сител, така да имаш уште 3 цели сезони за симњање, плус епизодите од 7 сезона што излегуваат секоја недела.

ПС
Можеш да почнеш и со NCIS:LA , не се лоши.

Не знаев дека и LA почнале да снимаат. Кажи нешто повеќе ако знаеш, колку има, дали се поврзани и сл..

И јас сум со план да почнам да симнувам ама скроз од почеток жсакам да ја имма цела серија:) Едноставно серијава е КЛАСИКАцел дне да игра цел ден ќе ја гледма и нема да ми здосади.

Не знаев дека и LA почнале да снимаат. Кажи нешто повеќе ако знаеш, колку има, дали се поврзани и сл..

http://en.wikipedia.org/wiki/NCIS_Los_Angeles

Поврзани се само со светот, те Gibbs и McGee беa во LA во две епизоди, те во пилот епизодите. Понекогаш Vance и Abby се појавуваат во епизодите, инаку се посебно.
Глумците се погодени, и до сега има 12 епизоди испаднато.
Излегува стиот ден како и NCIS, секој вторник, за симињање секоја среда ^ ^.

http://en.wikipedia.org/wiki/NCIS_Los_Angeles

Поврзани се само со светот, те Gibbs и McGee беa во LA во две епизоди, те во пилот епизодите. Понекогаш Vance и Abby се појавуваат во епизодите, инаку се посебно.
Глумците се погодени, и до сега има 12 епизоди испаднато.
Излегува стиот ден како и NCIS, секој вторник, за симињање секоја среда ^ ^.

Tnx..Делува примамливо, вреди да се провери што е како е. Не можам да си замислам NCIS без Гибс, па да видиме како ќе биди.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom