Euro 2008

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ни избега Светското,но Европа ке ја покориме :pos: Имаме одлични играчи,млади и "стари“.Напред Франција.И 4и4,Холандија секогаш има добар состав,но никогаш добри резултати.Таа ке се бори за 2ро место во групата со Италија:):smir:

Изгледа Италија има промени во составот

Голмани: Џиџи Буфон, Марко Амелиа, Морган Де Сантис

Одбрана: Кристиано Панучи, Фабио Канаваро, Андреа Барзаљи, Марко Матераци, Фабио Гросо, Џанлука Замброта, Џорџио Киелини

Среден Ред: Гатузо, Андрера Пирло, Масимо Амброзини, Даниеле Де Роси, Симоне Перота, Алберто Аквилани, Мауро Герман Каморанезе, Рикардо Монтоливо

Напад: Лука Тони, Марко Бориело, Антонио Ди Натале, Фабио Кваљареала, Александро Дел Пиеро, Антонио Касано

Франција тепа,сигурно

ja sum uvek za holandija i ke bidat 2 mesto francija treto a italija prvo

Немам некој посебен фаворит. Ќе навивам за Португалија заради Роки.

Јас за Турција. Многу ги сакам турциве :D
и ја би сакал да ги видам турците у финале со шпанија или со италија
или второ можно финале италија - франција

пс. не очекувајте премногу од Португалија ке падне у 8мина финале :helou:

Шпанија се најјаки бе! Кој сака да се кладе со мене оти они ќе тепат?!

Шпанија се најјаки бе! Кој сака да се кладе со мене оти они ќе тепат?!

Друже и ја сум за Шпанија ама слободно можам да се кладам со тебе дека ништо нема да земат...пак...

Шпанија ќе тепа, имаат многу добар состав. Уште кога ке видиш кој игра во напад ќе ти стане јасно.

Абе Шпанија има добра екипа и за Светското имаше ама не стигнува многу далеку му треба добар трењер

Раул им го нема на Шпанците, тешко дека ќе победат. Секогаш имале слаби тренери, така минатото Европско мислам, не го земаа Рејес. Тој тогаш беше во топ форма, па мислам дека ни групата не ја поминаа.

Раул им го нема на Шпанците, тешко дека ќе победат. Секогаш имале слаби тренери, така минатото Европско мислам, не го земаа Рејес. Тој тогаш беше во топ форма, па мислам дека ни групата не ја поминаа.

Не се секирај следен наследник на ѓубрево арагонес е висенте дел боске,па тогаш би требало да го стаи раул.

Ке ги биде и без него,ги имаат Торес и Виља...а за тренери точно дека одсекогаш имале слаби но после европското доаѓа Висенте Дел Боске и се надевам дека конечно ке направи нешто со тимот

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom