Ни избега Светското,но Европа ке ја покориме
Имаме одлични играчи,млади и "стари“.Напред Франција.И 4и4,Холандија секогаш има добар состав,но никогаш добри резултати.Таа ке се бори за 2ро место во групата со Италија
:smir:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Голмани: Џиџи Буфон, Марко Амелиа, Морган Де Сантис
Одбрана: Кристиано Панучи, Фабио Канаваро, Андреа Барзаљи, Марко Матераци, Фабио Гросо, Џанлука Замброта, Џорџио Киелини
Среден Ред: Гатузо, Андрера Пирло, Масимо Амброзини, Даниеле Де Роси, Симоне Перота, Алберто Аквилани, Мауро Герман Каморанезе, Рикардо Монтоливо
Напад: Лука Тони, Марко Бориело, Антонио Ди Натале, Фабио Кваљареала, Александро Дел Пиеро, Антонио Касано
Франција тепа,сигурно
и ја би сакал да ги видам турците у финале со шпанија или со италијаЈас за Турција. Многу ги сакам турциве![]()
Шпанија се најјаки бе! Кој сака да се кладе со мене оти они ќе тепат?!
ja sum uvek za holandija i ke bidat 2 mesto francija treto a italija prvo
Раул им го нема на Шпанците, тешко дека ќе победат. Секогаш имале слаби тренери, така минатото Европско мислам, не го земаа Рејес. Тој тогаш беше во топ форма, па мислам дека ни групата не ја поминаа.
Ке ги биде и без него,ги имаат Торес и Виља...а за тренери точно дека одсекогаш имале слаби но после европското доаѓа Висенте Дел Боске и се надевам дека конечно ке направи нешто со тимотРаул им го нема на Шпанците, тешко дека ќе победат. Секогаш имале слаби тренери, така минатото Европско мислам, не го земаа Рејес. Тој тогаш беше во топ форма, па мислам дека ни групата не ја поминаа.