ЦЕНЕ РЕМЕТ

• Креатор на темата Креатор на темата burn84
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Cene nemoj da jades gomna za cedo deka nikoj ne go podnesuva i deka site ne nervira i deka site mu se praime drugari. Ajde kazi mi koj rekol nesto takvo za cedo. Tv mozda a? I uste nesto ti povekjeto pati nemas cigatri otkolku sto imas i se grebes i toa e fakt i nemoj mn da seres koa neznaes nekogo.

го знам цене, сеа не толку добро али го познавам и сметам дека реметов воопште не е на место и дека барем од администрација требале да го приметат тоа, воопште не е нит убаво нит интересно да се иживљаваш на нечија сметка посебно коа не е вистина, голема работа ако побарал цигара неколку пати...
Ацид не сметаш дека ова е малце waay out of the limit? :icon_roll

Cene nemoj da jades gomna za cedo deka nikoj ne go podnesuva i deka site ne nervira i deka site mu se praime drugari. Ajde kazi mi koj rekol nesto takvo za cedo. Tv mozda a? I uste nesto ti povekjeto pati nemas cigatri otkolku sto imas i se grebes i toa e fakt i nemoj mn da seres koa neznaes nekogo.

Da, da...tebe mislam deka dobro te znam mali!!!

Decki, acc e star kako sto mozes da vidis...samo sto ne sum se stavil nikad na kajgana...sto pa ima da se stavam...otvoriv porano nekolku pati i tolku.

Малку повеќе. Петок е, излезете на издувавање.

Ацид не сметаш дека ова е малце waay out of the limit? :icon_roll
Не? Зошто way out of the limit?
Си дискутираат дечки за друг дечко, во соодветниот под-форум (за сеир, нели). Што е way out of the limit? Свашта... Ама затоа што Цене се појави на форумов и им го плесна на сите, нема поента темава да биде отворена повеќе. Оладете малце.

А вчера сум се скршил од смеење за една приказна Кенгур4о што ми ја кажа... :pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom