Фан клуб - РК Металург

Сигрен сум дека ке победиме и таму, плус по изјавата на Червар дека и тама ќе одат на победа, не се сомневам дека ке направиме некој кикс, верувам во Червар и се надевам на убедлива победа таму !!

Па јасно дека ќе одат на победа таму. Металург може да помине понатаму со добри шанси бидејќи Франзуците лесно може да ги потценат. Исто Червар е одличен стратег и знае во прави моменти да внесе свежина и промена односно на реваншов да ги исправи грешките.
Според мене шансите се пола пола па ќе видиме.
Инаку околу пренос мислам дека нема да има.

Па јасно дека ќе одат на победа таму. Металург може да помине понатаму со добри шанси бидејќи Франзуците лесно може да ги потценат. Исто Червар е одличен стратег и знае во прави моменти да внесе свежина и промена односно на реваншов да ги исправи грешките.
Според мене шансите се пола пола па ќе видиме.
Инаку околу пренос мислам дека нема да има.

Тешко дека ке не потценат, сигурно го знаат нашиот тренер, и сугурно се гледале Европско првентсво, па знаат кој е и што е.
Точно дека Червар е многу искусен тренер, со тактичко размислување, со поправање на грешки од претходни натпревари тоа го докажа и на Европското, така да мислам ако беше некој друг тренер не би бил сигурен, а сега кога знам дека имаме феноменален тренер, повеќе од сигурно е дека победуваме.

Останува да чекаме ...

Пренос нема да има по се изгледа, минатиот пат кога пренесуваа А1, коментаторот кажа дека французите немале никаков интерес за овие натпревари, и дека А1 ќе направеле се што можат за да го пренесуваат мечот од Франција.

Иначе од колку саат играме ?

Edit:

Coupe%20EHF2.jpg

Пренос нема да има ако најдете стримови добро ако не ќе се надеваме на победа.Металург игра доста добро на гости а и Червар 100% ќе ги изненади со нешто.:helou:

Сигурен сум дека ќе победи Металург...

Трембле е 5 пати послаб од овој состав на Металург и се освен победа би било рамно на катастрофа :smir:

:@
Не ми се верува. Штета. Очигледно пропадна спортов покрај репрзентацијата сега и клубскиов доживеа катастрофа. Не знам што да кажам ама мислам дека Червар по малку и несериозно си ја свати работата. Нормално нема да располагање играчи какви ги има во Хрватска но очекувавме сите поангажирана игра.

Неможам да поверувам дека денеска во Аристократ - кладилницата во Автокоманда - еден чоек ме уверуваше дека Металург денес ќе загуби со 7поени разлика. :nesvest::nesvest:

uste ne mozam da poveruvam deka ovoj tim na metalurg ispadna tolku rano od kupot na kup pobednicite :nesvest::nesvest:

LELE! Врз тортата, шлагот ! :(
У курац ајде ...

КАТАСТРОФА! :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom