Не збори така за Лино, цар е човекот јас сум за Вардар ама знам дека Вардар е веќе минато во домашен ракомет, колку само уложи Минчо и уште колку ќе уложува Вардар може да сонува.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е па скрши рака кога како мајмун цело време скокаше покрај аут-линија! Се дере на судиите, се дере на контролорот, копилето мисли дека го измислил ракометот па дојде тука да не научи да играме!
Ама на крај се испружи покрај терен!:pos2:
VS Olimpus-85-USEFS HC Metalurg Skopje :Па богами и добро ве научи како се игра.
Шала на страна, составот на Металург е неколку класи подобар од оној на Металург.Тешко дека Вардар ќе може да парира на овој состав на Металург, не за џабе се вложени толкави пари.
п.с кога почнуваат Металург со настапи во КПК ?![]()
Svesen si be ti sto zboris,Vardar bil minato vo domasniot rakomet ??Не збори така за Лино, цар е човекот јас сум за Вардар ама знам дека Вардар е веќе минато во домашен ракомет, колку само уложи Минчо и уште колку ќе уложува Вардар може да сонува.
:pos2:и шо ако ги зел младите па ист случај ти е како со Пелистер ке се најди некој побогат и нив око нема да му трепни одма ке му ја дувнат вервај меSvesen si be ti sto zboris,Vardar bil minato vo domasniot rakomet ??
mislis deka Minco i kompanijata mislat za dobro na makedonskiot rakomet ?? mislis deka starecot Lino dozivotno ke e na klupa ?? ili pak mislis deka mladinskite kategorii na Metalurg se podobri od na Vardar ?? za razlika od Minco,Vujovic ovaa godina gi zede mladite igraci na MRK Vardar ili potocno mladata reprezentacija vo Vardar za da steknat iskustvo !! idninata lezi tokmu vo niv,ne vo parite na toj degernik !!!
bravo za upravata na Metalurg koj se obiduvaat da go unistat sjajot na ova derbi !!
ц ц ц да ти се присере од ваквите фаци еј.види го што збори:pop:. Па добро бе Кометал коа беше шампион убаво ли беше бе? Толку ли не чинеше за македонскиот ракомет??? Минчо вложи во металург се: од тренер јак, играчи одлични, салата ја среди целата, женската екипа на металург сака да ја направи многу јака.Што сакаш повеќе ти бе од човекот?????Svesen si be ti sto zboris,Vardar bil minato vo domasniot rakomet ??
mislis deka Minco i kompanijata mislat za dobro na makedonskiot rakomet ?? mislis deka starecot Lino dozivotno ke e na klupa ?? ili pak mislis deka mladinskite kategorii na Metalurg se podobri od na Vardar ?? za razlika od Minco,Vujovic ovaa godina gi zede mladite igraci na MRK Vardar ili potocno mladata reprezentacija vo Vardar za da steknat iskustvo !! idninata lezi tokmu vo niv,ne vo parite na toj degernik !!!
bravo za upravata na Metalurg koj se obiduvaat da go unistat sjajot na ova derbi !!
Секогаш ми бил одвратен тој преку кур од него, немаат публика и цело време само тој сере демек да крене атмосфераСтварно е супер средена салата, со теретаната позади гол и оној спикерот со микрофонот, какво сељачиште, да му ибам тоа косата селска со џигери од 80-ти години! :pos2:
Па мислам ако ти текнува каква беше до пред година дена салата од горе вреќи висеа мислис секој момент ќе ти падне и отиде јабана. А и тоа што е како теретана ја мислам дека не е лошо посебно за наши услови. За тој дибекот неам коментар незнам што се палеше цела утакмица посебно на борко мислам дека си го измава малце онака тајничко.Стварно е супер средена салата, со теретаната позади гол и оној спикерот со микрофонот, какво сељачиште, да му ибам тоа косата селска со џигери од 80-ти години! :pos2:
Sakam da mu se napucis da ti go zabodi !! mene ne mi se sere od takvi faci kako tebe,ednostavno od tolku smeenje mi se moca !! TI METALURG KE GO SPOREDUVAS SO KOMETAL !!!!!!! ALOOOOOOOOOOOOOOOO CENTRALA SE SLUSAME LI ?? Metalurg nikogas nema da bide Kometal !!ц ц ц да ти се присере од ваквите фаци еј.види го што збори:pop:. Па добро бе Кометал коа беше шампион убаво ли беше бе? Толку ли не чинеше за македонскиот ракомет??? Минчо вложи во металург се: од тренер јак, играчи одлични, салата ја среди целата, женската екипа на металург сака да ја направи многу јака.Што сакаш повеќе ти бе од човекот?????
Зашто земал маалски клуб а не тимови како Вардар и пелистер кои се гордост на македонскиот ракомет:pop::pop:ц ц ц да ти се присере од ваквите фаци еј.види го што збори:pop:. Па добро бе Кометал коа беше шампион убаво ли беше бе? Толку ли не чинеше за македонскиот ракомет??? Минчо вложи во металург се: од тренер јак, играчи одлични, салата ја среди целата, женската екипа на металург сака да ја направи многу јака.Што сакаш повеќе ти бе од човекот?????
Прво да ти одговорам тебе па после на тој малоумникот над тебе.Значи незнам ни јас зашто избрал да го земе металург ама пошо пратиш и фудбал би требало да знаеш дека и таму вложи во металург проба да направи нешто од екипата зема засилувања сега што не им иде незнам што е проблемот.Изгледа тој дел од скопје му се свиѓа пошо вложи во ракометот машки и женски а сега и во фудбалотЗашто земал маалски клуб а не тимови како Вардар и пелистер кои се гордост на македонскиот ракомет:pop::pop:
:pop: Па со тоа што успеал да донесе тренер со такво име( да не се лажеме сите што пратат ракомет знаат кој е лино червар) значи дека ако ништо друго барем се труди.И предходната сезона се играше утакмицата Вардар-Металург во Борис Трајковски па немаше 6 000 односно колку што собира салата. А салата неможе да се прошири затоа што е многу тесен тој дел и ќе се искочи на улица ако се проба нешто такво. Гледаш дека ти пишувам проверени информации така да немора да ми кажуваш дали да се наведнам да ми го бапне и остали ствари.Ако имаш нешто да кажеш кажи па ќе ти одговорам. А за комити јас стоев таму кај нив затоа што малце закаснив беа у добар број ама имаше многу стари луѓе околу така да не беше тоа тоа.Штета што си отидоа толку рано ама ѓи разбирам и јас кога бев со Ф.А. у парк не не пуштија да влеземе толку души и си отидовмеSakam da mu se napucis da ti go zabodi !! mene ne mi se sere od takvi faci kako tebe,ednostavno od tolku smeenje mi se moca !! TI METALURG KE GO SPOREDUVAS SO KOMETAL !!!!!!! ALOOOOOOOOOOOOOOOO CENTRALA SE SLUSAME LI ?? Metalurg nikogas nema da bide Kometal !!
prasuvas sto sakam od covekot...sakam da dozvoli site lubiteli na sportot t.e rakometot da uzivaat vo natprevarite,sakam da se igra vo sala kade sto ke moze da dojde poveke narod za da se krene atmosfera,a ne vo nekoj kokosarnik koj edvaj sobira 1000 gledaci,sakam da im se dozvoli na gostinskite navivaci da dobijat realen broj na karti !!!
Или затоа што ќе пере пари а ќе нема кој да го увиди тоаПрво да ти одговорам тебе па после на тој малоумникот над тебе.Значи незнам ни јас зашто избрал да го земе металург ама пошо пратиш и фудбал би требало да знаеш дека и таму вложи во металург проба да направи нешто од екипата зема засилувања сега што не им иде незнам што е проблемот.Изгледа тој дел од скопје му се свиѓа пошо вложи во ракометот машки и женски а сега и во фудбалот
Е незнам тоа. Мислам дека типот беше прогласен за најбогат човек во мк предходнава година.а и што му чуе коа харалампие си игра курот у ффм зашо овој да не си играИли затоа што ќе пере пари а ќе нема кој да го увиди тоа![]()