Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На покер ама домашенаууу заразно немој да сте пробале

Поранешна Опатија :cug:Ова оф топик ама морам. Знае ли некој каде е ресторанот Македонска куќа во парк? Дали е во малото паркче до источна трибина? Би требало да му дојде покрај кеј како што гледав на Google earth.

. Интересно друштво се најде таму .. Расположението беше на завидно ниво (ние уствари и бевме најрасположените таму
jea:. Ајде и таму џумбуси, пијачки, ова-она .. И си се прибравме по дождливото време околу 4-30.
:icon_roll). Си го/ги ладеа со мене сите шо ме знаат, па дури и келнерот во Либра, мислеше дека го зафркавам кога си нарачав сок :jaj:. Првин се потсмифкаше, а потоа почна да се смее, мислејќи дека со зафркавам .. 5 мин. се убедувавме дека е озбилна нарачката :nesum:. Инаку имаше (за жал) рокада во поглед на музичкиот состов синоќа во Либра, двајца нови дечки беа, кои според репертоарот што го свиреа, направија ептен пијандурска атмосфера во која јас поради горенаведениве причини не се вклопив, уопште. Од таму на поминување низ 19, па правец Селект. Таму си продолжив со сокчињата, а единствено позитивно нешто, покрај муабетите и смеењето што падна во Либра, што е уствари и неизбежно, беа двајцата момци што пуштаа музика во Селект. Ме бендиса сетчето и тој вокал хаусот што го фуреа, барем додека бев јас таму, оценка од мене, солидно четворче. Си земавме јадење кога се враќавме и кучи на спавање .. Тотално контрастна вечер, од онаа во петокот.