Britney'85
I'm sad...love me!!!
- Член од
- 19 декември 2007
- Мислења
- 135
- Поени од реакции
- 2
Najmnogu si ja sakaaam
jea:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ме замара, супер си е, ме финансира, ме храни, од време на време промрчува. .. и ми буричка низ мобилниот.. . иначе супер си е![]()
Па ако сакаш да се смирите и да бидете во добри односи,кажи и го тоа.Па мајка ти е,веројатно ке свати и ке прифати некои работи.Се може да се постигне со разговор.Можда ке треба малку да попуштиш некогаш,да направиш компромис,ама сепак,тоа е дел од односот мегу родителот и детето.Посебно пошто веке си доволно возрасна(претпоставуам,пошто си мажена),не би требало да претставува проблем малото отстапување од твоите ставови во корист на зближување со мајка ти.jas da vi kazam ama so majkami sme kako mace i kuce neznam so e rabotata ali taka e otkako sum bila mala
znaci sega sum mazena i povtorno e taka a se vidime a se ispokarame
kako pomala ako sum i kazela nesto za 5 min mu kazuvzse na tatkomi nikad ne me prasala dali imam pari ili nesto mi fali ama bas nikad od uvek sum bila pobliska so tatkomi DURI NA NEGO MU KAZAV I KOGA DOBIV I KOGA IMAV ODNOSI PRVPAT i za prviot decko itn itn....neznam kako da i se priblizam kako da ja smenam sum probala ama ne ide
i cesto se obiduvam da go najdam problemot ali nisto
bas sabajle se skaravme i nemozev veke i napisav poraka veke da ne mi zvoni i da me ostavi na mir zaso samo nervozi mi stvara i pocnuvam da cuvstvuvam omraza
VE MOLAM KAZETE MI STO DA PRAVAM