Независноста на Косово ќе доведе до распаѓање на Македонија

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
17 јули 2006
Мислења
3.114
Поени од реакции
22
Taa mi dava ona shto taa saka a ne jas shto sakam,ako sakam da dobivam neshto me ubiva(Izrazuvanje na moeto zname vo Gostivar,Zelba za Univerzitet,pogolemi prava-konflikt 2001,)

Mi nudi toa shto taa msli deka e dobro a jas treba da odlucam za toa(vlada koe nema blagoslov na mojot narod)

Go iskoristuvam zoshto plakam redovno porez,taksi i sve shto treba.

Bi sakal i jas da ja sakam bezuslovno no ovie primeroci shto ti gi nabroiv te posocuva kon drugo neshto ZA ZHAL
tipicen albanski stereotip:) nikoj nisto neti zabranil:)nese praj mutav koga nesi.imas pravo pogolemo od mene sekadeee .pod moto na nacionalna baza sekadee se protnuvas ako veze nemas od nisto .ama toa e na coek cemu dades prst cela raka keti ja zeme.tito e kriv sto ve rasplodi dade prava pa sega se smeta .koj sakas da gi zaposli armija nezaposleni albanci ? makedonci .......?idi na fakultet, ako te biva sekade mozes da ucis ako ti sece akalot. ane diploma za 5000 evra pa sega kriv e cacko.koga ce slusnem nekoj albanec da kaze ili misli ponaku od drugite .

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Забега темава, влезе во дневно политички води, пак се тера на тоа зошто ДУИ не е во Владината коалиција.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Ne be toa kaj nas veke ne e problem(toa so DUI) no ne treba da se smeta na vnatrealbanska podrshka protiv idno scenario koga ne se pocituva glasot na albancite

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Ne be toa kaj nas veke ne e problem(toa so DUI) no ne treba da se smeta na vnatrealbanska podrshka protiv idno scenario koga ne se pocituva glasot na albancite
Jas pak ke kazam...ti si bil epten ISPRAN i so tebe ne moze da se vodi diskusija,poradi toa sto si dresiran da govoris edno isto.Za zal i ocigled na site tvojot intelektualen kapacitet te ogranicuva da mislis i da rezoniras,a da prifatis toa sto ke ti bide servirano kako mislenje.Eklatanten primer za kapacitetot i politikata na DUI.

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Jas pak ke kazam ..ti si bil epten ISPLASHEN....
Isplashen!!?????:pos2::pos2::pos2:
Od tebe?! Od Alji!!?? NE!
Jas samo gi mrazam lugjeto koi ne mozat slobodno da mislat...
Zavrsi vasata igra (za DUI)
Ti si toj sto e napalen,jas mozam da mislam za sreka.DUI nikogas nema da se dograba pak do vlasta poveke.Mozebi Alji ne se plasi od nikoj drug,ama se moca od strav od edno ime koe vasite dragi rozi go narekoa "vojvoda".
Ne sum jas uplasen bratce...

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Гласот на Албанците во Македонија ќе се почитува тогаш кога ќе станат сите во еден глас да ја пеат Македонската химна,да го вејат само Македонското знаме пред државните институции,да ги укинат сите факултети на Албански јазик и кога нешто прашуваат или кажуваат да не зборуваат Српски.Се разбира дека сите јавни изјави од позиција на јавни личности треба да ги кажуваат на Македонски доколку сакаат да се пренесат во јавноста.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Гласот на Албанците во Македонија ќе се почитува тогаш кога ќе станат сите во еден глас да ја пеат Македонската химна,да го вејат само Македонското знаме пред државните институции,да ги укинат сите факултети на Албански јазик и кога нешто прашуваат или кажуваат да не зборуваат Српски.Се разбира дека сите јавни изјави од позиција на јавни личности треба да ги кажуваат на Македонски доколку сакаат да се пренесат во јавноста.

E pa druzhe toa za zhal ne ke moze da go vidite vo niedno od premierite idnite filmovi.Ako i makedonskata politicka elita ja zastapuva i propagira ova idea toa ke moze da gi najde samo kaj nivnite vojvodi vo vlasta,a nie drugite ke nastapime taka kako shto nastapija nashite predci.A tokmu vakvite uslovi ke napravat Golema Albanija

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.494
Поени од реакции
18.517
Добро Блоди јасно ми е дека си за ДУИ, сигурно си имаш добра причина толку да ги браниш.

За мене е сосема ирелевантно која Албанска партија е во Вадата, сите алабански партии си имаат скроз исти барања.

Тоа што го бараат ДУИ, секако ќе го спроведи ДПА.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Добро Блоди јасно ми е дека си за ДУИ, сигурно си имаш добра причина толку да ги браниш.

За мене е сосема ирелевантно која Албанска партија е во Вадата, сите алабански партии си имаат скроз исти барања.

Тоа што го бараат ДУИ, секако ќе го спроведи ДПА.
Covekot potpisha Memorandum za etnicki prashanja(toa znaci deka nema da se diskutira za etnickite problemi)

Ne deka DPA ne saka taa na nacinot na koj vleze vo vlada nema moznost ni da bara zoshto potpisal takvo neshto a samiot fakt deka nema legimitet od albancite go koci toa pravo da sprovedua neshto.DPA e dlaboko vlezen vo filmot koj mu go isceniral Gruevski a mu go reziral Georgievski

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Isplashen!!?????:pos2::pos2::pos2:
Od tebe?! Od Alji!!?? NE!
Jas samo gi mrazam lugjeto koi ne mozat slobodno da mislat...
Zavrsi vasata igra (za DUI)
Ti si toj sto e napalen,jas mozam da mislam za sreka.DUI nikogas nema da se dograba pak do vlasta poveke.Mozebi Alji ne se plasi od nikoj drug,ama se moca od strav od edno ime koe vasite dragi rozi go narekoa "vojvoda".
Ne sum jas uplasen bratce...
Od mene nema za shto da se plashish dokolku sedam ovde i ti repliciram namesto da kopam rov ne treba da se plashish.
Od Ali-Ne be on ne ubil nikoj.(te razbiram zoshto vikash Ali covekot pretstavuvashe horor za makedoncite)
Ako ne saka da se konfrontira(iako vie najmnogu toa go posakuvate toa i za da kazete pred svet deeka ima vnatre albanski konflikt a ne megju etnicki toa za zhal nema da vi se sluci)ne znaci deka se plashi

А си го гледал филмот koj mu go isceniral i plus mu go reziral Бранко Црвенковски? Знаеш кој е главна улога у тој филм?
Nikola Gruevski vo likot na Volshebnikot Oz

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Od mene nema za shto da se plashish dokolku sedam ovde i ti repliciram namesto da kopam rov ne treba da se plashish.
Od Ali-Ne be on ne ubil nikoj.(te razbiram zoshto vikash Ali covekot pretstavuvashe horor za makedoncite)
Ako ne saka da se konfrontira(iako vie najmnogu toa go posakuvate toa i za da kazete pred svet deeka ima vnatre albanski konflikt a ne megju etnicki toa za zhal nema da vi se sluci)ne znaci deka se plashi

Nikola Gruevski vo likot na Volshebnikot Oz
Ako si resil da kopas rov,odi kopaj,ama imaj edno na um...i ke ostanes vo nego ovojpat.Ne e 2001,albancite ke bidat tie sto najmnogu bi zagubile od povtoruvanje na nesto takvo...
A deka Alji mu go plasil na vojvodata,mu go plasil i toa do pomocuenje.:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom