Коцкање

Коцкањето го гледате како:

• Забава!

Гласови: 121 40,6%
  • Извор на пари!

Гласови: 40 13,4%
  • Не го правам тоа!

Гласови: 137 46,0%

• Вкупно гласачи
    298

[zEUs]

Go England!! GO!!
Член од
1 јули 2008
Мислења
4.398
Поени од реакции
535
Ја го гледам коцкањето како забава и многу често го праем тоа...:toe:

^MooN_RideR^

Blue in HearT
Член од
20 април 2006
Мислења
853
Поени од реакции
48
Еве веќе не сум се обложил цел месец и повеќе не за друго немам вишок пари за фрлање

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
не се коцка ради пари да земиш или нешто друго како шо го прат некои мои другари од шо се алчни...јас тоа го правам од забава...губам добивам...исто ми се фака...то ми е забава....но се со граница...и не сум зависен за разлика од други....коцкањето ми е само трошење на досадно време...

D

Delux

Гостин
Ова е едно од моите хобиа...покер,зарој,реми ама најчето покер
Не можам да одолееам кога видам некој да игра,а да не се активирам и јас

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
Ова е едно од моите хобиа...покер,зарој,реми ама најчето покер
Не можам да одолееам кога видам некој да игра,а да не се активирам и јас

коа сакаш да си прајме....најмногу го сакам покеро и јас....тексас...:icon_lol:

Член од
14 јули 2008
Мислења
1.449
Поени од реакции
50
..никогаш до сеа не сум се коцкала. Озбилно.Мене тоа премногу ми е глупо, и плус немам муда да влезем у некои од казинава.Бог знае како би ме гледале и шо би збореле :pos2: сметам дека кога ќе се почне не може да се прекине со коцкањето.Болест е

GoKo}sBePoT

Опасниот Буцко
Член од
27 јули 2007
Мислења
582
Поени од реакции
5
Секој 2 ден кладилница...У Зијан сум ама играм од забава :):)

Член од
22 ноември 2008
Мислења
596
Поени од реакции
99
Не се коцкам, а коцкањето го сметам за голема зависност. се почнува од ситници, а може да заврши фатално. така да, го сметам за опасна работа која не би требало никој да ја прави, но тоа е, кога еднаш ќе добиеш сакаш пак и пак, се повеќе и повеќе. Јас мислам, ако некој веќе има толку големи суми пари за фрлање, подобро нека ги потроши на нешто корисно отколку едноставно =да ги фрли. Но, ете и тоа е еден вид зависност која веројатно се лечи!!:vozbud::vozbud::vozbud:

Martin_GSM

бившиот torrent
Член од
13 април 2006
Мислења
2.076
Поени од реакции
68
па фрлавме зарој (коцки) на училиште, јас имав 2 исти ама тотално исти зарој ги направивме на CNC и на секое фрлање во ќар бев ама ги исфрлив заројте од страв да не ми стани завист коцкањето и не се коцкам поќе

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Воопшто не се коцкам, и впрочем одбегнувам било какви игри на среќа, иако доста ми оди со грепките :)

meazza

lo §ono in†eri§†a
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.046
Поени од реакции
1.175
Петок, Сабота, Недела.. нон стоп сум вкладилница. Исто кога има лига на шампиони или Уефа... Тоа го сметам како забава, кога имам пишано поинтересни ми се натпреварите кога ги гледам..
Понекогаш фаќам и добро ми идат тие пари посебно во викенд. Секако оние 100 ден што сум ги вложил не ми вршат работа за ништо, ќе ги потрошам за било што пример ако влезам во продавница...
Па според мене не е лош овој вид на коцкање и не планирам да се откажам.

Член од
27 август 2007
Мислења
129
Поени од реакции
6
јас како најмал член во моево семејство не се коцкам многу... сепак.. покрај мене имам брат и татко кои што стално гледаат телетекст и слушаат спортско радио... тие се тие што се коцкаат (мислам на бетување) .. а јас може прекувремено ако имам вишок пари да отидам до кладилница и да бетувам на 100 % заработувачка ама минимална...

Kajgana Shop

На врв Bottom