Тенисот во Македонија. Игра ли некој тенис?

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Терените се обележани, има мрежа или се забаталени? :)
Забаталени се! порано било тоа тениски клуб ама веќе не е. Сепак за без пари одлично е за играње, отиди и ќе видиш...па кажи ми дали е ОК?!
Има линии бели и црни, има две шипки од страна како во тенис за да можеш да си ставиш мрежа(мрежа нема, мора своја) и има 3 метра (од прилика) високи жици, за да немораш да трчаш по секое топче. Сеа зависи ако го рогнеш, ќе идеш тогаш:)

Член од
11 април 2010
Мислења
348
Поени од реакции
8
е сега мора да се пофалам во гевгелија почнаа да прават тенискит терени, изгледа ке бидат безплатни(проект на државата)ама им требаша 20 години додека почнат

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.739
Поени од реакции
43.865
е сега мора да се пофалам во гевгелија почнаа да прават тенискит терени, изгледа ке бидат безплатни(проект на државата)ама им требаша 20 години додека почнат
И кај нас у Валандово почнаа.. Ама само израмнија земјиштето и ги баталија..А ние и престанавме со Pazar Open, така само играме сеа, ни салам мрежа, ни означени линиите убаво...

Им требаше 5 години до дека да почнат.. Сеа ќе им треба уште 5 до дека да го направат..

--- надополнето ---

Иначе да ви покажам јас какво ни беше нашето игралиште пред 2 години.. (сеа ќе чекаме да ни напраат од тоа проектот, не мрзи пак вакво да го правиме)

Ве молам игнорирајте ги децата шо се филмат на сликите :)pos:)

--- надополнето ---

А еве го сеа

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
ke moze da mi kazes kako si zadovolen zs i jas planiram da kupam i ako moze slika pozz

--- надополнето ---

ај да се пофалам...си купив Баболат рекет, 3200ден од њу баланс у гтц...:vozbud:
како се движат цените за играње тенис???и на кои терени...ми спомна некој дека имало у хиподром некаде терени...без платно шо биле..
ke moze da mi kazes kako si zadovolen i ako moze zs i jas planiram da kupam od new balans pozz

С

Спенсер

Гостин
ke moze da mi kazes kako si zadovolen zs i jas planiram da kupam i ako moze slika pozz

--- надополнето ---

ke moze da mi kazes kako si zadovolen i ako moze zs i jas planiram da kupam od new balans pozz
Презадоволен... 3200 го земав... сеуште е ОК, летото играм многу често :)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Презадоволен... 3200 го земав... сеуште е ОК, летото играм многу често :)
Титаниумски е?

Да не знае некој за запуштениот терен во К. Вода? Дали е добра подлогата за играње, дали има место да се постави мрежа и сл?

Член од
17 јули 2010
Мислења
79
Поени од реакции
5
da ne znae nekoj kolku mesecno se plaka da treniras vo tk ass ?

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Во АС е супер, земјени терени, средено, одржувано, 200 денари/час во соодветниот термин.

Кај што играм летово, мрежата изгледа како да преживеала нуклеарен холокауст, ама супер е за бесплатно. =)

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Ајде момци да се организираме за некој меч, тие што се од Скопје??? :helou:

U

UniqueGirl

Гостин
Тврда подлога е,
цената се движи околу 250 денари од особа.
Инаку се наоѓа во близина на Мечкаров. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom