Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
дома не ми е....
ама страв ми е во визба кај мене во зграда...
и во некои запуштени згради... и скривници
ужаси ме факаат од такви места...
иначе не... :toe:

Како може да ми е страв од темнина кога спијам од до 6 навечер, а легнувам у 9 сабајле!? :toe: Поише би рекол дека ми е страв од денот. :icon_lol:

Неможе да ни биде страв од темнината... поише ни е страв од тоа шо не очекува во темнината... некој манијак,лудак и слично... значи страв од луѓе е во прашање (од одреден вид скренати луѓе не билокакви :))

НЕ! Само еднаш сум имал страв кога останав во Маврово пред врата а, завиваа волци (ЗИМА БЕШЕ)!!!!:pos2:

не :vozbud::vozbud::vozbud: кога бев помал така у маало ми се собраа едно 5-6 големи кучиња и едвај побегнав и од тогаш немам страв:vozbud::vozbud:

немам став од темнина

дури и кога гледам хорор филмови

Неможе да ни биде страв од темнината... поише ни е страв од тоа шо не очекува во темнината... некој манијак,лудак и слично... значи страв од луѓе е во прашање (од одреден вид скренати луѓе не билокакви :))

Би се сложил со томислаер...
Не се стравува од тоа што е темно, туку од тоа што е "внатре" во таа темнина :)

Секако дека се плашам нема шанси да отидам на некое место навечер а пак ако биди 12 саат оф нема шанса.

Jas koga sum sam u temnica sekogas tripam deka ima nekoj sto me sledi ova ona...

Зависи од околностите.Да сум во друштво не се плашам или кога се возам со мотор у темни сокаци не ме стра ама пешки и сам....... :vozbud::vozbud::vozbud: Вештерката од Блер е зад мене :nesum::nesum::nesum::tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom