Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
страф ме фака само кога го слушам бувот кога бувка
ууууууууууу,ууууууууууу
ме лазат морници од тоа
си мислам дека некој е позадимене и дека ќе ми р`гне ножот у грб

страф ме фака само кога го слушам бувот кога бувка
ууууууууууу,ууууууууууу
ме лазат морници од тоа
си мислам дека некој е позадимене и дека ќе ми р`гне ножот у грб

Чоек тоа само на филм ќе најдеш таква ситуација. У скопје може ќе слушнеш само чкрипење на гуми некој како свири. Друг пијаница како се дере и слично ама бувови тешко така да ги начекаш.

Чоек тоа само на филм ќе најдеш таква ситуација. У скопје може ќе слушнеш само чкрипење на гуми некој како свири. Друг пијаница како се дере и слично ама бувови тешко така да ги начекаш.
:pos2:хехе
Same here.

он топик. Добро бе кога ќе пораснете?

ја искрено, да!
Тоа ми е единствено нешто од што сварно имам страв!
Многу ми е морничаво, ана само кога сум сам, кога сум со некој друг тогаш не ми е ништо!
Незнам едноставно страв имам:pos2:

во главно ако е темница и се движам по асфалтиран пат не ми е страв, ама ако не е, страв ми е да не искршам глаата

тоа луге се плашат откако гледат хорор филм па после секое шкрипење и било каков шум тие одма рипат и се плашат

СЕ ПЛАШАМ ПЕР МНОГУ...:pos2:
А ЗАШТО...ПА ЗАТОА ШО СИ ПРААМ ФИЛМ4И
ЊА У ГЛАВАТА

Абе лиге кога ќе прочитам се плашите ли од темнината се сеќавам на еден сериски филм нешто слично име имаше ај ако се сети некој нека ми пише за името

Абе лиге кога ќе прочитам се плашите ли од темнината се сеќавам на еден сериски филм нешто слично име имаше ај ако се сети некој нека ми пише за името
Брат на Are you Afraid of the Dark li mislis? Пиши го името на youtube и ке ти излезат епизодите да ги гледаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom