Се плашите ли од темнината? Зошто?

• Креатор на темата Креатор на темата ogi_bt
  • Време на започнување Време на започнување
Хммм..па што знам мислам дека не се плашам, ама на штрек сум како и да е

Не! Можеби понекогаш (ретко) навечер кога сонувам некој страшен сон

DA VI KAZAM PRAVO I JAS KOGA ODAM SAM VO TEMNICA SI PRAVAM FILM DEKA NEKOJ ME DEMNE I SE SE VRTAM NA SITE STRANI I NEKOGAS DURI TOLKU MNOGU SE ISPLASAM I TRCAM SO SETA SILA SKORO SEKOJA VECER DO DOMA

Ne se plasam od temnina, naprotiv. Nokta e vozbudliva. Osven nekogas koga se vrakam sama po temni ulicki. Vo svaki slucaj go sakam mrakot.

Искрено најискрено НЕ :pipi:... Од мала спијам во темница, стално се враќам сама по скроз темни улички и тоа во 1 или 2 навечер ( наутро ) и немам некој посебен проблем. Но не викам дека ми се нема десено да почне да ми лупа срцето, да брзам што побрзо да стигнам, цело време да мислам дека ме следи некој и да се вртам нон стоп, ама многу многу ретко...

Најчесто да...:kesa:А посебно кога сум сама и доцна се враќам од надвор трчам како нетокму и си влегувам во разни филмчиња ама најчест ми е овојЧ си одам дома и на скалите пред врата ми седи некој со нож и чека да ме реши...
А зошто вакви работи ни се причинуваат ноќе а не дење, тоа е работа на психологија...

Се плашам да не се акнам негде :pos: пошо не глеам ништо!

me fajka strav od temnica navecer koga se crajkam od carsija po edna sumicka minuvam i se si mislam deka zenata vo belo ke mi ispadne:toe:

me fajka strav od temnica koga sevrajam od carsija se kogas pominuvam od edna sumicka i se si mislam deka ke ispadne zenata vo belo

Не се плашам...јас ја обожавам темнината не знам зашто ама ја обожавам.

Не! Секој ден шетам по темното низ градот :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom