DA VI KAZAM PRAVO I JAS KOGA ODAM SAM VO TEMNICA SI PRAVAM FILM DEKA NEKOJ ME DEMNE I SE SE VRTAM NA SITE STRANI I NEKOGAS DURI TOLKU MNOGU SE ISPLASAM I TRCAM SO SETA SILA SKORO SEKOJA VECER DO DOMA
Искрено најискрено НЕ ... Од мала спијам во темница, стално се враќам сама по скроз темни улички и тоа во 1 или 2 навечер ( наутро ) и немам некој посебен проблем. Но не викам дека ми се нема десено да почне да ми лупа срцето, да брзам што побрзо да стигнам, цело време да мислам дека ме следи некој и да се вртам нон стоп, ама многу многу ретко...
Најчесто да...:kesa:А посебно кога сум сама и доцна се враќам од надвор трчам како нетокму и си влегувам во разни филмчиња ама најчест ми е овојЧ си одам дома и на скалите пред врата ми седи некој со нож и чека да ме реши...
А зошто вакви работи ни се причинуваат ноќе а не дење, тоа е работа на психологија...
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.