Да бе ај шо сме соседни градови очи си вадиме ко ќе се видиме :pos2:Абе од синоќа го читав ова....и не можев да му се изначудам на новинарот. Веќе Охрид и Струга не биле соседни градови.
:nesvest:
Сакам кажам незнам речам. А плата земам.
Од каде си ти бе маајсторе и кажи ми по кој твој пример си заклучил дека Скопјани се сељаци??/Grad kako grad poubavo sreden e struga,ohrid pak ima poubavi plazi tuka ima da se rivaliraat cel zivot.Se znae skopjani se furaat zatoa nikoj ne gi saka.A najdruzejubiv grad e Probistip imav prilika da odam tamu i site te prifakkat vednas.Stipjani pak ako imas pari ke te posutuvaat ako nemas ke te zezaat i mislam deka sttipjani se pogolemi sejaci od skopjanite.A ako sakas da jades kotek ke odis vo kriva palanka.I taka.Inaku kocani e zakon
So mislite deka skopjani ste najaki ma za nisto ne ve biva soven za furanje da vi dade covek sekira dve drva da uzcepkate vie ke se zakolete.AJ dostaОд каде си ти бе маајсторе и кажи ми по кој твој пример си заклучил дека Скопјани се сељаци??/
Мореееее локал-патриот хихихи шо ти бидна бе само те прашав кој те изнервирал ти одма за секира се фати...полека бичач еден,So mislite deka skopjani ste najaki ma za nisto ne ve biva soven za furanje da vi dade covek sekira dve drva da uzcepkate vie ke se zakolete.AJ dosta
very sad story :pos2:Велес е најубо бе.
Да ти се серам у градот.:pos2:
А и Скопје не е нешо посебно.
Мислам порано имаше големо ривалство мегу Велес и Скопје,и имаше некакви си песни кај нас за скопјаните.Измислија Вампирите,на чело со нивниот харизматичен лидер,Тошо Магарето.После го здробија од котек,оти на една утакмица отиде и си праеше муабет со скопјани.И така...спомени.:pos2::pos2:
и јас не ги оправдувам Охриѓани ама не е баш како што викаш ти дека се мрштат коа Скопјаниве им ги земаат девојките.Охриѓани се мрштат зошто Скопјаниве се страшно уфилмани и у Охрид се понашаат како да се у Скопје а тоа најверојатно им иде на Охриѓаниве на живци. не за џабе викаат старите љуѓе: Не се праи петел на туѓо буништеE ako de postoi rivalstvo....Toa znaci ima konkurencija! Konkurencijata ne e strashna rabota...
Na primer mene dosta mi pravi keif koga vidam kako Ohrigani se mrshtat na Skopjani, a toa go pravat bidejki mu gi zemaat devojkite Skopskive batki, osobeno letniot period:smir:
Aj sega ne se bunete Ohrigani ama taka e .....