- Член од
- 25 септември 2007
- Мислења
- 1.436
- Поени од реакции
- 45
не сум воопшто лицемерен и не мислам дека за сите лоши работи е крив Груевски. Туку сметам дека неговата политика е катастрофална и ќе се одрази длабоко во македонскиот стандард. Тој нема ниту добра економска политика, ако имаше еве по 3 години владеење ќе имавме некакво напредување- јас не гледам никакво напредување туку уназадување на економски план. Немаме ниту добра надворешна полтиика, наместо да ги прекинат преговорите или пак да направат нешто што би биле успешни тие билдаат рејтинг на тоа - нели пред избори велеа дека ако добиеме вето ќе ги прекинеме преговорите?? зошто тоа не го направат.И сам сфаќаш колку си лицемерен нели.
За сите лоши работи е крив Груевски,а за сите добри Господ.
А инаку ниту еден од новите закони, обврски и други видови на диктат врз народот не се одразува на мојата состојба, па и за тоа јас ги оправдувам неговите потези како на пример за високите казни во сообраќајот, високите казни кои се пресметани во евра а се однесуваат во плаќање на евра или пак казните за правење ајвар, печење рајкија, не ги оправдувам со некакво лицемерство, туку сметам дека народот кога ќе биде удрен од земја од својот светец НГ, тогаш ќе сфати на кој до крај да верува.