"Невидени" успеси на Македонската влада!

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
значи од досегашниве мислења заклучивме дека оваа влада сепак направила позитивен успех за разлика од другите влади пред неа.

инче темава по мое мислам дека е исцрпена и дискусиите навака се водат само за политички маркетинг и навреди.

п.с.мислам дека администраторот треба да си заврши работа:)
Секнаа успесите ?
Нема веќе што да се пишува ?:toe:

Е ..бига.
Ја па таман се израдував дека и вечерва ќе прочитам уште некој нов...."невиден успех...за да кротко спијам :)

Joakim

Skopjanecot
Член од
17 јули 2008
Мислења
534
Поени од реакции
71
Секнаа успесите ?
Нема веќе што да се пишува ?:toe:

Е ..бига.
Ја па таман се израдував дека и вечерва ќе прочитам уште некој нов...."невиден успех...за да кротко спијам :)

Ако нема денешни нови успеси, потсети се на претходните.:)

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
Ако нема денешни нови успеси, потсети се на претходните.:)
Нема потреба друже да се мачам за да ја пречитувам темава од почеток.

Сеа уште малку бегам дома, па нели после секој напорен ден редно е да се опуштиш на удобна фотења со ладно пивце пред ТВ приемник :tv:

Коа сме веќе кај приемникот, нема да ме заобиколи некоја рекламичка за "невидените" успеси, или евентуално соопштение од 15 минути.

Па сакал нејќел, ќе мора да апсорбирам и некој успех.
Така да гајле немај.
Дневната доза која ја препишува владава, со сигурност нема да биде прескокната.

Инаку околу соопштенијата што во последно време одат во етер.
Дај бре ти се имаш повеќе со овие :).......кажи им да го вратат Сенко.
Некако ми е антипатичен гласот на овој новиот што ги чита.
Не заради друго.....ефектот изостанува.:toe:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
значи од досегашниве мислења заклучивме дека оваа влада сепак направила позитивен успех за разлика од другите влади пред неа.
инче темава по мое мислам дека е исцрпена и дискусиите навака се водат само за политички маркетинг и навреди.
п.с.мислам дека администраторот треба да си заврши работа:)
Како бе,па зар не го рачунате за “невиден“ успех лобирањето да се смени името под превезот на референдумско изјаснување?

Член од
29 јули 2008
Мислења
247
Поени од реакции
3
sonja jas ne sum clen na nikoja partija inaku toa go imam citano koi se osnovacite iako starite clenovi na vmro dpmne se vo pozadina staveni a sega na vlast se bivsi clenovi na sdsm mkadinata.pocni od ivica bocevski i zavrsi so kamcevi.

Orkad

The Master
Член од
5 октомври 2007
Мислења
1.010
Поени од реакции
10
ABC жити мајка од кај ги копаш информацииве? :helou:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
ABC жити мајка од кај ги копаш информацииве? :helou:
Ги има бе во секојдневниве медиуми,само треба да читаш малку попажливо,како на пример професорон Јове Кекеновски кој не се одлепува од кајгана за да направи некое фељтонче по некој месец од нашите муабети овде.:smir:

http://www.vreme.com.mk/DesktopDefault.aspx?tabindex=0&tabid=1&EditionID=1340&ArticleID=86633

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
temata ne e za osnovacite na VMRO DPMNE!Kolku sto mozam da vidam temata e :"Nevideni" uspesi na Makedonskata vlada!
Ke Ve molam za ova da zboruvame.
Па зошто да не се зборе за основачи на вмро дпмне кога на тебе и на некои друго не ви се докажува за успесите на оваа влада!!!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Па зошто да не се зборе за основачи на вмро дпмне кога на тебе и на некои друго не ви се докажува за успесите на оваа влада!!!

Меѓу кој се вбројува и големиот успех за “мала“ промена на име.:toe:

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Mene kako postara nikoj ne me slusa koga zboruvam deka ovaa vlada odi nanazad.A Premierot ne dribla kako topka.samo nekogas i driblerot stanuva izdriblan.
Sakam da kazam deka SDSM ispadnaa budali sto trcat kako prle pred most.Trebase samo nekolku dena da pocekaat i da go vidat umot na rakovodstvoto na VMRO DPMNE,koe samo sto ne ni go smeni imeto,a SDSM dozvolija po niv da se pluka.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Mene kako postara nikoj ne me slusa koga zboruvam deka ovaa vlada odi nanazad.A Premierot ne dribla kako topka.samo nekogas i driblerot stanuva izdriblan.
Sakam da kazam deka SDSM ispadnaa budali sto trcat kako prle pred most.Trebase samo nekolku dena da pocekaat i da go vidat umot na rakovodstvoto na VMRO DPMNE,koe samo sto ne ni go smeni imeto,a SDSM dozvolija po niv da se pluka.
Па инаку некој ќе чекаше судење за Глобал во Шутка,наместо да дава интервјуа по медиумите,за свиткани кичми и пикнати опашки.Всушност,како и секогаш “све је ствар договора“.:toe:

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Па шо кога си постара кога не ги гледаш работите како што треба !!! А па сдсм што има раковоство: Владо Бучковски, Зоран Заев, Андреј Петров се такви и се мегу себе се натпреваруваат кој повеќе ја оштетил дражавата !!!

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Па шо кога си постара кога не ги гледаш работите како што треба !!! А па сдсм што има раковоство: Владо Бучковски, Зоран Заев, Андреј Петров се такви и се мегу себе се натпреваруваат кој повеќе ја оштетил дражавата !!!
Rekov deka ispadnaa budali.Mislejki so intelektualci vo nivnite redovi,ke povlecat pametni potezi,no mozebi ova e samo mamka."Uspesite" na Vladata da bidat uste pogolemi.

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Rekov deka ispadnaa budali.Mislejki so intelektualci vo nivnite redovi,ke povlecat pametni potezi,no mozebi ova e samo mamka."Uspesite" na Vladata da bidat uste pogolemi.
Нека се пофале сдсм кога ќе има член како Мартин Протугер !!!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
Како бе,па зар не го рачунате за “невиден“ успех лобирањето да се смени името под превезот на референдумско изјаснување?
Абе овај барем го става на референдум прашањето за името (што не се сложувам и јас)А гарѓанинот б.ц вашата омилена маскота го смени името без прашање сам по нсвоја волја.

и реков дека темава ја користите за маркетинг за вашите омилени маскоти.

Kajgana Shop

На врв Bottom