"Невидени" успеси на Македонската влада!

delboy

кршач на огледала
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.358
Поени од реакции
24
Некој не само што ја утнал темава,туку и незнае кој му ја основал партијата.Но за некој и основачите не се важни ,важно е да носиш портокалови очила ,па макар тие биле и избледени.:salut:

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Некој не само што ја утнал темава,туку и незнае кој му ја основал партијата.Но за некој и основачите не се важни ,важно е да носиш портокалови очила ,па макар тие биле и избледени.:salut:
Не баш сите тие само што се члеови од корист незнаат кој им ја основал партијата !!!

Мистичен

Човек
Член од
23 јануари 2005
Мислења
13.578
Поени од реакции
1.097
mickey a koj gi osnoval pokemonite ???
Winston, наградно прашање: а кој добил бан од тема за оф топик?

Другите, задржете се на темата. Кој го основал ВМРО можете на друга тема да се докажувате.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
Po moe uspesite na Vladata ne samo sto se "nevideni",tuku se i nevidlivi.Se pomalku moze nekoj da me ubedi vo sprotivnoto.

Член од
30 мај 2008
Мислења
830
Поени од реакции
27
jas mislam deka eden od osnovacite na vmro dpmne e mrtov i lesna mu zemja.
Pak li nekoj zapocna za ova?Ako mislime na istiot,taka e.No kazi mi i ti za uspesite na Vladata,mnogu sakam da slusnam i drugo mislenje osven toa na Miki,no samo ako si nepristrasen i ne si clen na VMRO DPMNE.Me obvinuva deka dobro ne gledam.Ako jas dobro ne gledam,kade se drugite koi dobro gledaat?

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Pak li nekoj zapocna za ova?Ako mislime na istiot,taka e.No kazi mi i ti za uspesite na Vladata,mnogu sakam da slusnam i drugo mislenje osven toa na Miki,no samo ako si nepristrasen i ne si clen na VMRO DPMNE.Me obvinuva deka dobro ne gledam.Ako jas dobro ne gledam,kade se drugite koi dobro gledaat?
Обавезно тоа за основачите на вмро-дпмне !!!

Станоја

The Patriot
Член од
31 јануари 2008
Мислења
1.322
Поени од реакции
29
значи од досегашниве мислења заклучивме дека оваа влада сепак направила позитивен успех за разлика од другите влади пред неа.

инче темава по мое мислам дека е исцрпена и дискусиите навака се водат само за политички маркетинг и навреди.

п.с.мислам дека администраторот треба да си заврши работа:)

Kajgana Shop

На врв Bottom