"Невидени" успеси на Македонската влада!

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Sto ke mu dojde na istoto.

Takvi nebulozi od tipot na partiski lektiri za prvoodelenci (nivo na intelegencija) ne citam blagodaram.

Kako sto kazav vo moite prethodni postovi jas za razlika od vas partiski vojnicinja ziveam vo realnosta i dovolno mi e da skoknam do prodavnica za da vidam deka za poslednite tri meseci imame inflacija koja iznesuva nad 15 procenti.

A za drug tip uslugi i da ne praam moabet poslednovo e pokacuvanjeto na strujata.

Pa istoto bi ti go preporacal i na tebe Mickey dokolku si sloboden izlezi malce od stabot na svojata partija koja i da e i porazgovaraj so obicnite smrtnici koi maka macat kako da spojat kraj so kraj i se nadevam deka se ke ti bide jasno.
Како да излезе кога не му е научена “лектирата“ на памет?:toe:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45

Takvi nebulozi od tipot na partiski lektiri za prvoodelenci (nivo na intelegencija) ne citam blagodaram.

Kako sto kazav vo moite prethodni postovi jas za razlika od vas partiski vojnicinja ziveam vo realnosta i dovolno mi e da skoknam do prodavnica za da vidam deka za poslednite tri meseci imame inflacija koja iznesuva nad 15 procenti.

A za drug tip uslugi i da ne praam moabet poslednovo e pokacuvanjeto na strujata.

Pa istoto bi ti go preporacal i na tebe Mickey dokolku si sloboden izlezi malce od stabot na svojata partija koja i da e i porazgovaraj so obicnite smrtnici koi maka macat kako da spojat kraj so kraj i se nadevam deka se ke ti bide jasno.
ПА не може човече тие живеат во розов свет во кој владее рајот:pos2:

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Како да излезе кога не му е научена “лектирата“ на памет?:toe:
Кај нас во Ресен овие компјутерите од владата "остваруваме" ги поставија во штабот на ВМРО и само нивните одат, па да не ве чуди што има толку про-вмровски настроени по форумите а доаѓаат од Ресен, тие имаат задача "плукај по непријателот, возвиши го својот"

Член од
26 јануари 2007
Мислења
148
Поени од реакции
3
абц...доста читаш весници и дремеш по википедија...досаден си ко чир на 12палачно...земи еб..ни нешо...со извинение..:uvo:

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4

hahaha lektira za prvo odd ili vistina koja nejkeme da ja priznaeme? i kako sto znam proizvodite vo prodavnica se privatni i oni si ja diktirat cenata a ne vladata. evn-esm privatna li ili drzavna firma?

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
hahaha lektira za prvo odd ili vistina koja nejkeme da ja priznaeme? i kako sto znam proizvodite vo prodavnica se privatni i oni si ja diktirat cenata a ne vladata. evn-esm privatna li ili drzavna firma?
Убаво кажа дека све е приватно , ама не заборавај дека и целата држава стана приватна :)

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
абц...доста читаш весници и дремеш по википедија...досаден си ко чир на 12палачно...земи еб..ни нешо...со извинение..:uvo:
Работам на случајот.:toe:

abe...oj plevi rasadi...
Абе шо мислите вие,дека тутунот расте на дрво ебаго,расади во Септември?:smir:

ama po cija vina stana celata drzava privatna?
Приватизацијата е неминовен процес,лошо е кога таа е пропратена со партијски грабежи.:toe:

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
ama po cija vina stana celata drzava privatna?
Мики прошири ги видиците , разработи ги вијугите , извади ја маската што ти стои од левата и десната страна на очите.Приватни министерства ?????????????

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Мики прошири ги видиците , разработи ги вијугите , извади ја маската што ти стои од левата и десната страна на очите.Приватни министерства ?????????????
sto sega privatni ministerstva spomnuvas?:nesum:

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Работам на случајот.:toe:

Абе шо мислите вие,дека тутунот расте на дрво ебаго,расади во Септември?:smir:

Приватизацијата е неминовен процес,лошо е кога таа е пропратена со партијски грабежи.:toe:
taka trebalo da bide sigurno od mene i tebe nemalo da bide propatena so grabezi

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
taka trebalo da bide sigurno od mene i tebe nemalo da bide propatena so grabezi
Ќе му речам на Матрако да ти го земи компјутеро,кај латиница пишуваш и букви “јадеш“ ебаго.:smir:

Член од
12 септември 2008
Мислења
359
Поени од реакции
4
Ќе му речам на Матрако да ти го земи компјутеро,кај латиница пишуваш и букви “јадеш“ ебаго.:smir:
ti li ke mi kazes dali ja latinica da pisuvam ili kirilica da pisuvam?! pa jade mi se bukvi i ke jadam!!!!!

Kajgana Shop

На врв Bottom