"Невидени" успеси на Македонската влада!

tomsaso

Пемпере
Член од
10 септември 2005
Мислења
1.387
Поени од реакции
339
Побарај некој да ти објасни подетално за успесите на оваа влада од кој видлив беше само еден,овој на Џонсон,но и тој почна да гори уште пред да започне да работи,значи имаме 0(нула) странски инвестиции.
Јас сум ако не 100% ама 108,5%(Амди процент) сигурен дека според АБС за ова е крив Грујо.

Marinka

~petit etoile dans mon coeur~
Член од
7 март 2007
Мислења
590
Поени од реакции
2
Вака карајќи се, се си мислам дека следната влада ке биде на дуи или дпа. Несложни кретени сме. Никој не гледа подалеку од носот, сите се борат за фотеља и пари, а притоа обавезно е да умре козата на комшијата. Се дур сме вакви, никакви, или ќе имаме диригирана атмосфера од надвор или пиштолџии од "внатре".

Не гледам дека државава оди напред, ниту од оваа, ниту од минатите влади. Само омраза и кавги, и уништување и на онака никаквиот меѓуетнички соживот.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Јас сум ако не 100% ама 108,5%(Амди процент) сигурен дека според АБС за ова е крив Грујо.
Според сите индиции,Гвујо никако не би бил крив за пожарот,мислам дека е тоа масло на коалиционите партнери негови.Ми беше зборот дека колку и да не сакаме такви работи многу е лошо кога има скоро ич инвестиции дури и во тие што се,да се случуваат пожари.

Вака карајќи се, се си мислам дека следната влада ке биде на дуи или дпа. Несложни кретени сме. Никој не гледа подалеку од носот, сите се борат за фотеља и пари, а притоа обавезно е да умре козата на комшијата. Се дур сме вакви, никакви, или ќе имаме диригирана атмосфера од надвор или пиштолџии од "внатре".
Не гледам дека државава оди напред, ниту од оваа, ниту од минатите влади. Само омраза и кавги, и уништување и на онака никаквиот меѓуетнички соживот.
Па предходните го окривуваа ДПМНЕ а сега ДПМНЕ ги окривува СДСМ и така си се вртиме во круг повеќе од 15 години,забораваќи при тоа дека треба да направиме реформи зошто вакви не не сакаат во ЕУ.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
E,bravo,super mu kaza.Samo neznam dali 4e svati,oti tie se nadoeni so plavo mleko i mozokot mu e ispran,samo nema vrska treba da mu se kazuva za da uvidat nekoi raboti.
A za ovaa vlada so napravi za edna godina nikoj ne napravi za ovie 15 godini,vaka trebase nekoj da raboti uste od prvata godina od osamostojuvanjeto,ali volcite (sds i kompanija) si vidoja drugi interesi i ja vnesoja vo beda Makedonija so sega treba nekoj da ja vadi,a ne se mozi se da se popravi vo edna godina sto se unistuvalo 15 god.Ali ako prodolzi vaka da raboti ovaa vlada 4e se dovedat vo normala rabotite za brzo,a posle se od po4etok.Samo pod uslov da ne stapnat sds uste ednas na vlast,oti duri togas nema da ne ima.
Tolku brzo zaboravash za prethodnata vlada na Vmro da te potsetam "KRADEVME AMA IMASHE ZA SITE" shto ti znaci ova tebe za mene rabota za sudot,Gvujo beshe potpresedatel na togashnata Vmro i minister od najvaznite pa nema da se cudam utre ako zeme i on bugarski pasosh.Zatoa ne zboruvaj za Ali gledaj prvo vo tvojot dvor

A be slobodno ti praj si filmovi za toa koj pusta muzika.A zaradi "avanturite" na Alji cela drzava i cel svet znae kaj sme.Pa sea moze da si "igrame" site.Biva li da si tolku "ispran"?!!!!!:uvo::salut:
A be ke igrate i ke igrame dur traje.I EU i USA preporacuvvat da igraat tie od ilindenska ako sakat da vlezat vo zurkata

Se soglasuvam so tebe

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Според сите индиции,Гвујо никако не би бил крив за пожарот,мислам дека е тоа масло на коалиционите партнери негови.Ми беше зборот дека колку и да не сакаме такви работи многу е лошо кога има скоро ич инвестиции дури и во тие што се,да се случуваат пожари.

Па предходните го окривуваа ДПМНЕ а сега ДПМНЕ ги окривува СДСМ и така си се вртиме во круг повеќе од 15 години,забораваќи при тоа дека треба да направиме реформи зошто вакви не не сакаат во ЕУ.
Ej a be ti svesen li si sto zboris be? Kakvi koalicioni partneri,kakva vlada....krivi za pozarot!!!!????????Leleeeeeee ti si bil epten otiden be:uvo:

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Pa normalno...PIROMAN:vozbud::pos2::pos2::pos2:

Па зошто би ја палел својата единствена странска инвестиција,иако не е баш негова,најверојатно се запалила од високите температури во владеачката коалиција.:)

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Па зошто би ја палел својата единствена странска инвестиција,иако не е баш негова,најверојатно се запалила од високите температури во владеачката коалиција.:)
Pacient....

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Абе човек откажи се од оваа работа, ја утна работата па што, на сите ни се случува но ако тераш инат тоа е друго, предходниот коментар ја дава дијагнозата.

ABC

“градител“
Член од
24 февруари 2005
Мислења
15.696
Поени од реакции
193
Абе човек откажи се од оваа работа, ја утна работата па што, на сите ни се случува но ако тераш инат тоа е друго, предходниот коментар ја дава дијагнозата.
Mислиш на пожарите?Еве се откажувам вака јавно,за твој ќеф.:)Сепак останува фактот дека успесите на оваа влада не се видливи досега иако се ближи половина од времето на владејачкиот мандат.Интересен е податокот за инвестиција на Џонсон Мети која исто така сеуште не е видлива но е громогласно најавена како и сите досегашни "инвестиции" на владејачката гарнитура.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Mислиш на пожарите?Еве се откажувам вака јавно,за твој ќеф.:)Сепак останува фактот дека успесите на оваа влада не се видливи досега иако се ближи половина од времето на владејачкиот мандат.Интересен е податокот за инвестиција на Џонсон Мети која исто така сеуште не е видлива но е громогласно најавена како и сите досегашни "инвестиции" на владејачката гарнитура.
Не за пожарите, туку за конкретниот ПОЖАР. А за Џонсон Мети на не роден Петко капа му кроиш, дај остави времето ќе покаже.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
2Slow2Race напиша:
Баш така. Ке го уштекам на полнач, некои 20тина секунди покажува дека се полни и после прекинува. Ке го извадам од полнач и одма ке го вратам и пак истото - 20тина секунди полнење и прекинува. Значи најверојатно е до џекот а?!? Иначе имам три батерии, едната од нив е оригинал сименс, другите некои кинески, две од трите не се постари од 2 години...и со ниедна од нив нејќе.

А за овој надворешниов полнач, малце непрактично да треба на секое полнење да ја вадам батеријата, да ја ставам во него и после пак да ја враќам во телефонот. Али ако остане како последна опција, зпчто да не?!?

Благодарам за советите.

Александар
Точно тој е дефектот знам мн добро ... па друже или смени го џекот или со надворешен полнач навечер вади ја батеријата и ставај ја ... јас така правев со ц25 сименс :toe:

SANCTIMONIOUS

Мејд Ин Мацедониа
Член од
21 март 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
9
ми се скрши екранот на к750i :(
Колку би ме чинело да го сменам, ако може мислам ?
п.с. колку би чинело да сменам камера т.е. од мојот к750и да ставам камера во здраво телефонче (со сочуван екран) на кој дефект му е камерата!

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
знае некој дали постои во моментов опција да се декодира iphone 3g или уште нема начин, кој го прави тоа и колку пари би било декодирање?

Kajgana Shop

На врв Bottom