GTA IV

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ќе искочи reloaded верзија, без срањава :)

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Дајте го другиот крак тогаш :)

BTW,ги хакнав Рокстар малце,прерипав интрото и камерата не се тресеше,едно 2 минути.

Уффф,можда малку заспорува на моменти,но вожњата,осеќајот,муабетите уште во првата мисија се...хммм како што вика Корун,еротика.
Аиде,сеа кој ќе чека до утре :)

Oblivion

Matt Akisson
Член од
12 септември 2007
Мислења
3.526
Поени од реакции
128
Дајте го другиот крак тогаш :)

BTW,ги хакнав Рокстар малце,прерипав интрото и камерата не се тресеше,едно 2 минути.

Уффф,можда малку заспорува на моменти,но вожњата,осеќајот,муабетите уште во првата мисија се...хммм како што вика Корун,еротика.
Аиде,сеа кој ќе чека до утре :)
-/+ nointro хак? Или од некој ини фајл ја избриша таа линија за интрото?:icon_lol:

HGD

Член од
16 септември 2005
Мислења
315
Поени од реакции
14
Кој е од Охрид нека кажит и нек пишит ПП и нек дојт да ја земит.

Ни кочи ко возам, ни кочи ко ом рикверц
Ни кочи - ни сецка...до кракот е??

ErT

Console Dude
Член од
17 ноември 2007
Мислења
2.208
Поени од реакции
265
Rockstar North напиша:
Dont bother to beat our protection, guys. Think we spent 200k for you to play our game for free? Think twice!
Rockstar Upper East напиша:
You really cant crack this game believe me or not. We have done everything to stop you from playing it for free.
Best announcement EVER! колку се имам смеено на ова :). :pos2::pos2:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Best announcement EVER! колку се имам смеено на ова :). :pos2::pos2:
Да размислиме логички.

Јас да бев Рокстар,прво што ќе направев е ќе најмев кракери,за да ја кракнат играта.
Кога ќе видев како ќе биде иницијалниот крак,ќе поебев нешто (како што е случајот со камерата).

Фората тука е,што ако јас бев Рокстар,ќе ставев при инсталација и милион reg.files раштркани низ цел систем преку SecureRom во најбазичните инсталации (Office,Messenger,Nero итн итн),за и отпосле анинстал да не можат тие што први ја кракувале играта,да можат да ги поправат проблемите.

Затоа,што дури и кога ќе се најде добриот крак,да речеме после 5 дена,тие што први кракувале да не можат да ја играат на тој Windows.
Така ќе прават реинстал на Windows,а тоа да бидеме реални,ретко кој го прави.

Мислам дека ова е најдобриот начин за борба,бидејќи и они се свесни дека се може да биде кракнато.
Бар се во сингл-плеер.

Ама,ќе видиме :)

Edit - Ги испробав сите фиксови,ниеден не ја поправа камерата :|

Но,набрзински успеав да ја поминам првата мисија и да зачувам,и после излегов денски,во Liberty City.
Луѓе,што да ви кажувам,милион коли,луѓе на секоја страна,секој си гледа своја работа,графиката феноменална,освен што сите луѓе имаат некако руски акцент (тие на улица).
Отидов и го видов океанот малку,супер изгледа!

Ауф,само да искочи добар крак!

А почнува со реченицата :

Daddy's back you bitches! :vozbud:

Еве ви еден фин скриншот.

Btw, view distance е на 0,а погледајте ги само зградите назад :)

Boomerang

Немој CTRL+W.
Член од
18 јуни 2006
Мислења
3.709
Поени од реакции
809
Mac)) веќе ја игра, а јас сум до бедни 24,4 посто :nesum: Дајте луѓе некој тракери, неможам да чекам :)

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Mоже некој по пп да ми го прати вистинскиот крак плс :D

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Нема вистински крак,ниеден не го бива :0

Еве на кратко,додека праев хаос низ градот,го слупав типот отпозади,ама па не разбираше дека ради кракот неам кочница,и почна да се тепа.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Нема вистински крак,ниеден не го бива :0

Еве на кратко,додека праев хаос низ градот,го слупав типот отпозади,ама па не разбираше дека ради кракот неам кочница,и почна да се тепа.
:pos: , он сигурно оргинал ја купил и мисли може да ти се к*рчи... :pos:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
:pos: , он сигурно оргинал ја купил и мисли може да ти се к*рчи... :pos:
После му покажав од мојот руски шарм за тепање :smeshko:

Иначе,да се пофалам,на радио ги има песните од Руслана,мислам дека евровизиската,и начекав некој Босански или Руски рап,не сум сигурен.
И ова е Руско маало кај што сум јас,па сите нешто се курчат као We don't drive like that in America.

Damn immigrants :)

Бтв,ако идете доле под мост покрај реката,има луѓе седнати си читаат,си прават романтики.
Идете на пример во елитната населба,седат и прават скара,наводнуваат цвеќиња,со топ коли на приватниот паркинг.
Едноставно,мерак да ти е да се шеташ низ градов.

Дури и најдов тројца на плажа,пушат цигари и коментираа :

Goddamn laws,you can own legally an AK-47 and a glock,but you cannot smoke a cigarette in public!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
одлично, одлично.... порано киневме кој стигнеме, сега прво ќе видиме што имаат да се искажат па ќе ги убиеме :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom