GTA IV

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Па истата ми е, старата конфигурација.
Си вртам пак мисиите со авиончињата. :)

друже рано е, кога ќе се среди играта сигурен сум дека ќе се тепаат кој прв да постира на темата. Дотогаш ни останува да чекаме.

ај вака убаво да прашам.... не разбрав најдобро :)

значи торентот е ок, инсталацијата е ок.... играта си се инсталирува но не може да се уклучи.... причината е потреба за крак?

ко второ... вреди да ја даунлоадирам па да ја инсталирам кога ќе се појави кракот?...

ај нека ми разјасни некој :smir:

http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=379040

еве мал дел од ерорите што ги јавува оваа игра ,така да јас не би ја симнувал сега за сега бидејки сеуште не е средена како што треба,за една недела би требало да се среди и да се игра на солидна конфигурација,ја чекам играва со месеци и ке треба да изджам уште малце за да ја играм ако некој го интересира повеке нека иде на www.gtaforums.com :salut:

ај вака убаво да прашам.... не разбрав најдобро :)

значи торентот е ок, инсталацијата е ок.... играта си се инсталирува но не може да се уклучи.... причината е потреба за крак?

ко второ... вреди да ја даунлоадирам па да ја инсталирам кога ќе се појави кракот?...

ај нека ми разјасни некој :smir:

Да, сите чекаме ДОБАР крак...Верзијата е сто посто оригинал, не е фејк и слично. Стај си ја на торент, нека почне да ти се симиња, таман коа ќе искочи асален крак, ќе ја имаш веќе и ќе си играш :)

Да, сите чекаме ДОБАР крак...Верзијата е сто посто оригинал, не е фејк и слично. Стај си ја на торент, нека почне да ти се симиња, таман коа ќе искочи асален крак, ќе ја имаш веќе и ќе си играш :)

фл што ми појасни :helou:

Излезе добриот крак, дечки. :)

сеа да не чекаш повеќе да пишат со возбудени икони па да ги здуп*ш? :)

Не, сериозен сум. Кој сака линк, нека побара на соодветната тема.

Јас ќе почекам некој ден па да ја симнам. Некаде прочитав дека била само за виста, вистина ли ?

Код:
Platforms: 
PS3
XBOX 360
Microsoft Windows.

Би требало да работи и на XP.

Код:
Platforms: 
PS3
XBOX 360
Microsoft Windows.
Би требало да работи и на XP.

Па испроба ли? нели ја имаш на пц (скриншот-от :))... или чекаш кандидати за експериментирање :)

т.е. ти виста имаше :raz:.... а ти работи тебе нели?

Не друже, само што го ставија на приватен тракер, над 60 коментари викаат дека работи.

Тони, може за петок да ми снимиш ЦД од играта, заедно со кракови и такви ствари, сериозен сум!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom