Фан Клуб: Динамо Загреб

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Сакаш да ми кажеш дека 90% од трибината им се вработени и не можат да искочат за својата најголема љубов...Хммм, чудно како до сеа не основале академија која ќе се вика БББ...
Најголем дел да,плус на факс некои,некој на школо,на тиња утакмица не верувам дека ќе дојдат.Јест да е слабо,ептен,али да е друг термин или друг противник,пак може нема да биде најсјајно,али нема да биде вака.

А еве што се случувало со тие што задоцниле

Jadno..nakon 15-20 min su zatvorili blagajnu...u vise navrata su nas tjerali

Или друга ситуација

sramotno je to kako se klub odnosi prema navijacima.osim termina zatvorit blagajne prije poluvremena..... i onda nakon sto sam zbrisao sa posla, potegao stopom iz karlovca, sretan da bar dodem na drugo pol. na ulazu dobim odgovore tipa nemogu te pustit bez karte.... pa niko te ni ne trazi da me pustis bez karte di ju mogu kupit? ....sve su karte rasprodane, zasto si kasnio ?!....pa radio sam ....e pa mogao si uzet slobodan dan..... nisam ja kriv zovi si mamica
neznam jel bi plako il bi se smijao!

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Тоа се исклучоци, не моеш да ми кажеш дека 90% биле на работа пошо знаеме сите каков е горе-доле составот на навијачките групи...Да не се лажеме мислам...

Ова им е пропуст, еден од многуте кои и ги расправавме и на кои не би се навраќал.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Денес БББ беа на последниот тренинг на Динамо пред натпреварот со Темишвар.Околу 500 БББ се собраа да им дадат поддршка на играчите пред,за оваа сезона најважниот натпревар.:vozbud:

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16378

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
Денес БББ беа на последниот тренинг на Динамо пред натпреварот со Темишвар.Околу 500 БББ се собраа да им дадат поддршка на играчите пред,за оваа сезона најважниот натпревар.:vozbud:

http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=16378
dinamo ke si tepa utre ko margarin na lepce,ama dali ajax ke go skine anderlecht ke bide interesno da se vidi...
aj zdravo:salut:

Член од
11 ноември 2009
Мислења
1.227
Поени од реакции
557
Uefini službenici: Ovakvo što nismo nigdje vidjeli

Кој ви е крив што не живеете на Балканот. :baeh:

А ова секако не е за прв пат видено на Балканот. На тренингот пред мечот Звезда - Базел во 2005 околу 3000 Делии се собраа. Во фебруари оваа година пред дербито на тренингот исто така се собраа 2500 Делии.

Сепак и ова е за пофалба :smir:, мада не можам да кажам дека ќе навивам за Динамо. Ова ќе биде прв пат да му посакам на Марко Пантелиќ да не даде гол.:vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.657
Поени од реакции
1.281

А ова секако не е за прв пат видено на Балканот. На тренингот пред мечот Звезда - Базел во 2007 околу 2000 Делии се собраа. Во фебруари оваа година пред дербито на тренингот исто така се собраа 1000 Делии.

Сепак и ова е за пофалба :smir:, мада не можам да кажам дека ќе навивам за Динамо. Ова ќе биде прв пат да му посакам на Марко Пантелиќ да не даде гол.:vozbud:
Да те поправам тоа беше 2005 не 2007

Инаку секоја чест за Бед Блу Бојс :toe:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392

А ова секако не е за прв пат видено на Балканот. На тренингот пред мечот Звезда - Базел во 2005 околу 3000 Делии се собраа. Во фебруари оваа година пред дербито на тренингот исто така се собраа 2500 Делии.

Ако Динамо победи,а Ајакс исто победи со гол на Пантелиќ ја на потпис и на тајтл цела година неговото име ќе го носам :):pos2:

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Веќе е 0-3... Екс-Ју екипите останаа без Европска пролет :helou:

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Ајт у П.М ......................0-1 за Темишвар:tapp:
Јебига тоа е тоа.Овие мајмуниве плус губат 3-0............

А

Ајсшутер

Гостин
Краен резултат 1-2 за Темишвар, автогол си дадоа гостиниве.. а Динамо се знае незнам само колку утакмици имаат наместено до сега да ги броиме .. :helou:

Kajgana Shop

На врв Bottom