Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Интересна трка,браво за Себастијан.Кими разочара со неговото возење,Хамилтон одличен.....тоа е.
ПС:4и4 гледаш а?...![]()
Себастијан Фетел само он може да го замене Михаел Шумахер!
Ајде догодина да те видам во Ферари!
lele i mene mi bese kef so pobedi vetel ama vie pa go naprajvte BOG...jas mislam deka deckoto si e prosecen vozac... i nemojte da mi dokazvate sega do nekni nikoj ne go spomnuvase sea sumaher ke bidel.. kako be taka????? hamilton e vozacot na trkata a i na sezonata definitivno... koj saka neka bidi sampion HAMILTON e MORALEN POBEDNIK....ako ne e hamilton trkite ke bidat katastrofa...samo toj se obiduva da napraj nesto drugite neznam nemam zboroj za drugite...mozi ima nekoj isklucok ama zapalen sum sega so komentarite za vetel.....
Кими да го е*ам шо мо текна да дојде у ФерариДогодина не може. Кими и Маса имаат договори до крајот на 2010. Значи уште цели 2 сезони овие двајца ќе возат во Ферари.
lele i mene mi bese kef so pobedi vetel ama vie pa go naprajvte BOG...jas mislam deka deckoto si e prosecen vozac... i nemojte da mi dokazvate sega do nekni nikoj ne go spomnuvase sea sumaher ke bidel.. kako be taka????? hamilton e vozacot na trkata a i na sezonata definitivno... koj saka neka bidi sampion HAMILTON e MORALEN POBEDNIK....ako ne e hamilton trkite ke bidat katastrofa...samo toj se obiduva da napraj nesto drugite neznam nemam zboroj za drugite...mozi ima nekoj isklucok ama zapalen sum sega so komentarite za vetel.....
Дечкото е 21 година. Кај возеше Алонсо на почетокот? Минарди, и се бореше меѓу последните. Никој не го направи Бог, туку го направија возач со добра иднина во Формула 1. За разлика од Хамилтон кој ја почна својата кариера во Ф1 во голем тим, голем број возачи својата кариера ја почнуваат во послабите тимови и потоа се пробиваат (Алонсо, Кими, Маса...).
нема врска дека само ради оваа трка ветел се споредува со шумахер. разговори меѓу него и ферари се водеа уште на почетокот на оваа сезона. следната сезона, ќе оди во ред бул, на калење 2 сезони, а потоа го заменува кими, кој веројатно и ќе се откаже до тогаш. е потоа, ќе следува доминација слична на онаа шумахер-тод. само тогаш барем по мене, ќе биде ветел-шумахер.:salut:
Себастијан Фетел само он може да го замене Михаел Шумахер!
Ајде догодина да те видам во Ферари!
Кими да го е*ам шо мо текна да дојде у Ферари![]()
Башка Фетел, е дете на Торо Росо-ред бул= Гердхард Бергер. Со него се од неговата 14-та година, (нешто слично како Хамилтон и Мекларен), така да не верувам дека ке дојде време Фетел да го видите во Ферари за брзо.