БРАТ ЉУБЕ ЗА МАКЕДОНИЈА

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
ТМРО олади...немој ко бугарите..а нешто не ти одговара одма комуњар етикета..

информацијата за офанзивата е потврдена од македонски генерал на АРМ

составот на лавовите се знаеше..ограбија бензиска..да ..упукаа дете македонче...да..толку што беа обучени изгинаа при првиот напад...не може единици попат волците и тигрите со години и години обуки да се засенат за неколку месеци..

такви типови има во секоја војна...но не се ставаат во една единица..и не се пуштаат во урбани средини...

не може бе ја во кино да одам страв од сопствена војска да имам зошто двајца во униформа урлаат пред каса..да влезеле бес пари

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
ТМРО олади...немој ко бугарите..а нешто не ти одговара одма комуњар етикета..

информацијата за офанзивата е потврдена од македонски генерал на АРМ

составот на лавовите се знаеше..ограбија бензиска..да ..упукаа дете македонче...да..толку што беа обучени изгинаа при првиот напад...не може единици попат волците и тигрите со години и години обуки да се засенат за неколку месеци..

такви типови има во секоја војна...но не се ставаат во една единица..и не се пуштаат во урбани средини...

не може бе ја во кино да одам страв од сопствена војска да имам зошто двајца во униформа урлаат пред каса..да влезеле бес пари
Koe dete be, komunjarite i vesnicite nashi pobitno mu beshe da napishat nesto protiv lavovite otkolku nesto da napishat za teroristite.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
другар кај мене нема ни брат Љубе ни Гоце ни Алкесандар...

семејство народ земја..по тој редослед, тоа ми е најмило

Лавовите му штетеа на моето семејство народ и земја..не викам дека не мислеа добро и не се чуствуваа Македонци..но беа злоупотребени и како формација и како луге...

имаше многу со досиеа..да и такви требаат и тие се македонци и тие мислеа добро..но не се групираат такви луге во една единица..тешки се за контрола..ме разбираш..уште под команда на Љубе и Љубчо..не зезај

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
635
упукаа 16 годишно дете негде во источна македонија на автобуска...штип ли струмица не ми текнува,

не плакаа патарини опљачкаа бензиска се тепаа со колеги..

НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ не башибозук или татрско племе...дисциплина ако сакаш победа

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
другар кај мене нема ни брат Љубе ни Гоце ни Алкесандар...

семејство народ земја..по тој редослед, тоа ми е најмило

Лавовите му штетеа на моето семејство народ и земја..не викам дека не мислеа добро и не се чуствуваа Македонци..но беа злоупотребени и како формација и како луге...

имаше многу со досиеа..да и такви требаат и тие се македонци и тие мислеа добро..но не се групираат такви луге во една единица..тешки се за контрола..ме разбираш..уште под команда на Љубе и Љубчо..не зезај
Ti si profiter i gledash samo licni interesi, zatoa nikogash nemozish da se grizish za nacijata.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
упукаа 16 годишно дете негде во источна македонија на автобуска...штип ли струмица не ми текнува,

не плакаа патарини опљачкаа бензиска се тепаа со колеги..

НИЕ СМЕ МАКЕДОНЦИ не башибозук или татрско племе...дисциплина ако сакаш победа
Dosta so vakvi prikazni, sakash da plakat patarini:pos2: Vo vojna nema zakoni.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
"Brat Ljube" imase sansa da gi ubie "uckite", ama ne gi ubi, i sega lezi vo Hag, ama ke go pustat, i osteta ke mu platat. Da bese heroj, dozivotna nemase da mu bega...i sega nemase da ima DUI, SDSM, LDP, kanal 5, Utrinski....
da da zamisli eden idealen svet bez gore spomenatite

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
aj sto se dui na sloboda ( mada za niv samo abu graib sepak hag preodobro za niv ) ljube na isto mesto so kasapi od vukovar srebrenica ........ ironicno neli

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.141
Поени од реакции
10
времето си го прави своето ...

Член од
15 декември 2007
Мислења
58
Поени од реакции
0
Да...кога друштво во Хаг ќе му прават и:
Али Ахмети
Фазли Велиу
Даут Харадинај
Вентиљи

И уште многу такви кучиња.
Знаеш...Во Куманово без вода останаа во сред лето ЦИВИЛИ
Оние двајцата разнесени во мотелот Бриони беа ЦИВИЛИ
работниците на Маврово кои беа унакажувани од скотовите директно одговорни пред изродите погоре спомнати се исто така ЦИВИЛИ...
Ne znam koj e vo pravo ovde faktite se gledaat koj sto napravil i koj kade e .Hag ne e zaebancija pa ne go napravile toj sud ni albancite ni makedoncite ..koj napravil zlostorstva ke odgovara .a lube e obicna bitnaga koj ubivase civili i nisto drugo da bese tolku jak ke se borese so vojnici i ke gi pobedese no toj znae koga go fatija zaloznik vo karpalah go drzea 1 cas ...a za toa so ventilite da ne sakase bazen da otvorat na srede vojna vo vojna ne se gledaat tie raboti samo koj bil glavniot agresor i toj se kaznuva i naravno toj sto odel ko kokoska bez glava ke go jadi stapot

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
Ne znam koj e vo pravo ovde faktite se gledaat koj sto napravil i koj kade e .Hag ne e zaebancija pa ne go napravile toj sud ni albancite ni makedoncite ..koj napravil zlostorstva ke odgovara .a lube e obicna bitnaga koj ubivase civili i nisto drugo da bese tolku jak ke se borese so vojnici i ke gi pobedese no toj znae koga go fatija zaloznik vo karpalah go drzea 1 cas ...a za toa so ventilite da ne sakase bazen da otvorat na srede vojna vo vojna ne se gledaat tie raboti samo koj bil glavniot agresor i toj se kaznuva i naravno toj sto odel ko kokoska bez glava ke go jadi stapot
Со војници кои како пичиња убиваа од заседи?:kghdf:
И наводни цивили кои држеле оружје, а кои по смртта станаа цивили?
Оди бегај бе!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
nam mozad da ni zavidat mnogumina za mnogu nesta
Вашата генетска структура и склоноста кон насилство ќе се студира многу време откако ќе се истребите меѓу себе (откако се разбира ќе го истребите и пола Балкан).

Член од
30 ноември 2007
Мислења
43
Поени од реакции
1
Јас не реков дека али асхмети и компанија не треба да бидат во хаг туку казжав дека на љубе местото му е таму. А од патриоти како него кој залагаа поделба на македонија и избегаа во бугарија и сега предлагаат името да се смени во северна македонија ми е доста. Сите сме свесни кој беше љубе и како и одмогана на МАКЕДОНИЈА со неговите болни филмови. Се замислуваше војвода и за малку ќе ги истепаше новинарите од преправање. А најмногу од се ми е криво што и Љубџо не му прави друштво во хаг па заедно да си ја делат келијата во доживотна робија. Никој нема да ми го смени мислењето за љубе и за лавовите зошто таа е правата вистина а кој беа вистинските бранители на македонија ви кажав оние кои се појавија на првиот повик на полицијата а подоцна беа избркани од страна на љубе и лавобите кои вршеа терор и на македонско семејство. Меѓу првите кои отидоа да ја бранат Македонија беше и татко ми и тој кажува кој е љубе и кој беа лавовите половина од нив наркомани и ментално заостанати личности не сите и во лавовите имаше личности кои вредеа. А љубе и љубџо кои толку ги величате и го спомнувате ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ и неговите зборови тие веднаш до неговиот портрет го ставија ТОДОР АЛЕКСАНДРОВ еден од неговите убијци. Е такви се вашите патриоти (најголемите предавници на македонскиот народ и историја). И за тоа дека љубе бил на исто место со касапи од сребреница па и таму му е местото тие касапеа туѓ нардод а тој го касапеше сопствениот народ македонците преку неговата лична армија лавовите и пак ќе речам ДАЈ БОЖЕ ДА ОСТАНИ ТАМУ КАЈ ШТО Е УТИ ЗА ТАКВИ КАКО НЕГО ТАМУ Е МЕСТОТО

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom