Голема полициска акција на Шар планина против терористите

Статус
Затворена за нови мислења.
A be, navistina ni roknaa heljikopter?? Ili e patka.

Inaku, duri i koga se raboti za legitimni policiski akcii tie se politiziraat. Kako ovaa.
Nesto sto e najmalku potrebno, vo momentov.

Zarem taka Grozdo mori Jankulovska???? Tuku, od kade da znae. Tolku i sece.

Темата отклучена повторно. Не може поради испади на поединци да умре тема која е актуелна.

Еј доаѓате до крајност со мислењава, чим редакцијата на Кајгана Форумот ја заклучила првата тема нема потреба од отварање втора. И оваа ќе се заклучи, и нема да има на-ти-го, дај-ми-го до безконечност. Припазувајте малце, паметни сте и зашто тој ум не го искористите на нешто наречено наука...Доста се веќе тие патриоти кои што се јаки само на вилица, седат на фотеља гледаат вести и пишуваат на форуми колку се тоа горди на својот народ зашто убивал терористи, и посакува сите да умрат....На едно место се пљука по државата, а тука кога станува збор за убиства сите вие сте горди на својата држава.....Ако државата ви даде пушка да пукате за нејзината иднина, ќе идете и ќе плачете по рововите додека ви прелетуваат куршуми над главите. После тоа кога државата ќе биде слободна и кога сонцето ќе се вее пак над сите, вие ќе бидете без пари И ПАК ЌЕ СЕДИТЕ НА ФОТЕЉА И ПАК ЌЕ МРЧИТЕ ЗА ДРЖАВАТА....Епа јебем ти ја такви патриоти

Сакав да реплицирам од другата тема:

Mислиш дека терористиве со наука можеш да ги научиш да не го прават тоа што го прават? Не! Овие акции се единствен начин. Сите знаеме кој ги прави сите проблеми во државава и кој поставува сопки цело време пред битни моменти (тепачка во парламент на пример пред извештајот од ЕУ). Гарант сите ја знаат таа старата "стравот го чува лозјето" - епа така е и тука, уште неколку вакви акции и ќе почнат малку поинаку да размислуваат. Се согласувам дека има гом*ојадачи по форумиве меѓутоа јас не се вбројувам меѓу нив. Иако се надевам дека нема да дојде до тоа, ако треба и ќе се пука...
:helou:

п.с. горд сум кога полицијата која ја плаќам (плаќаме даноци, така?) извршува успешна операција против непријателот.

ако има срушено хеликоптер сигурно има и жртви а ако имало жртви ќе имаше и расплакани мајки на тв. поздрав за момците од полицијата што добро си ја завршиле работата а апел до администраторите/модераторите да санкционираат постови каде што сте спомнува ние/вие или нашите/вашите. акцијата е изведена против одредена криминална група од страна на државни органи и тоа е тоа

:vozbud: :vozbud: :vozbud: abe kakov urnat hilikopter bas koa se vrakav od rabota ,okolu 07:45 mi pomina bas nad glava sigurno sletal u mvr na heliodromot,,kakvo paganje kavi gluposti sigurno uckite soborile orel pa im se videlo po greska hilikopter:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :toe:

:vozbud: :vozbud: :vozbud: abe kakov urnat hilikopter bas koa se vrakav od rabota ,okolu 07:45 mi pomina bas nad glava sigurno sletal u mvr na heliodromot,,kakvo paganje kavi gluposti sigurno uckite soborile orel pa im se videlo po greska hilikopter:pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :pos2: :toe:
sto ima za smenje

Aнегдота било ова за хеликоптеров бе,како што ни кажа Оли Рен за композиторот.:)

ако има срушено хеликоптер сигурно има и жртви а ако имало жртви ќе имаше и расплакани мајки на тв. поздрав за момците од полицијата што добро си ја завршиле работата а апел до администраторите/модераторите да санкционираат постови каде што сте спомнува ние/вие или нашите/вашите. акцијата е изведена против одредена криминална група од страна на државни органи и тоа е тоа
Токму така не треба оваа акција да се свати како акција против Албанците туку како акција против криминалци меѓу другото осудени за убиства и пукат против полицијата не се предават можеле да се предадат но тие не го сакале тоа сами си ја избрале судбината

Каков бутнат хелихоптер бе не се праете луди не е ова врапче да бутнеш па никој да не примети хелихоптер кога паѓа се гледа се слуша+ внатре има живи луѓе со фамилии што ако им умре некој ке ги има на вести и ке си кажуваат.
Само сега да знае да каже некој до кога ке се тераат овие акции и какви последици ке имаат по безбедност во иднина,војна не дај боже пак да има пошто сите ке го јадеме...

kakov gllupac... herojstvo vi lici ova? da ubivash 16 godisno momce? herojstvo vi lici, da pukas po civili, zeni i deca, gragjani na RM?
btw, prasajte gi vasite specialci, kade vi e helikopter, i okllopnite vozila...:pos2:

so ovaa go zapecatavte sudbinata na drzavata... nemate vise da imate mir...

pozdrav od Lirim jakupi- NACISTOT
:pop::pos:A da ti si toj so se ranese so bombata...:baeh:

ti mene ke mi kazas? pisuvas sto citas u vesti( novinarite site se dole u tetovo) nisto ne znat, jas sum momentallno od sipkovica, gllupav niedan..
A bre kakva sipkovica esek nieden:pos2: tamu ni struja nema,on-internet.Aj sedi kaj sto sedis oti ako si bil so "drugarite" ke si nae*el kvalitetno....:baeh:

ne slusase sto rece portparollot na KFOR, ili se praes gluv? ne go izmislija albancite toa so helikopterot:tapp:

Каков бутнат хелихоптер бе не се праете луди не е ова врапче да бутнеш па никој да не примети хелихоптер кога паѓа се гледа се слуша+ внатре има живи луѓе со фамилии што ако им умре некој ке ги има на вести и ке си кажуваат.
Само сега да знае да каже некој до кога ке се тераат овие акции и какви последици ке имаат по безбедност во иднина,војна не дај боже пак да има пошто сите ке го јадеме...

:nenene: pa kakvi familjarni lugje? tie sto imas semejstvo ne idat tamu gore... site srbi se. gledam jas dole u zicara kaj tetovo, site srpski zboruvaa.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom