Kолку е регистрација за...?

Околу Нова Година, се ќе биде официјализирано. Сеуште нема пристигнато известување од националното биро, за да можиме да потврдиме. Значи очекувајте цени од 10 000 до 12 000 денари.

Па баш спомнаа нешто таму, ама не им го дослушав муабетот, ко да чув од после нова година, ама да не те излажам, не сум сигурен.

Инаку, новитет е и што не се менуваат табличките сега доколку е истечена регистрацијата, остануваат истите.

Фала за информација.
За табличките знам и веќе го користам, закаснувам по 1 месец со регистрација :)

Не бре луѓе... Ако се дава зелен картон задолжително со регистрација, тогаш ке биде некаде 50-тина евра поскапа регистрацијата.

Инаку за табличките... Ке се менуваат за брзо т.е. ке има некои европски така да ке мораме да ги смениме сакале или не.

еве ја правата тема =)
знаете ли кои се цените за регистрација на автомобил? =) сите ми требаат

Па баш спомнаа нешто таму, ама не им го дослушав муабетот, ко да чув од после нова година, ама да не те излажам, не сум сигурен.

Инаку, новитет е и што не се менуваат табличките сега доколку е истечена регистрацијата, остануваат истите.

Табличките останувале исти (барем во последните неколку години, за порано не знам) без разлика дали е истечена регистрацијата или не. Инаку цените на полисите за осигурување се пресметуваат според моќта на возилото во kW.

За регистрација на кола татко ми лани плати околи 12000 +/- а оваа година плати 8000 ден+/-. Колата е 1300 кубика со 60 коња +/- 2-3.иначе Шкода Фелиција имаме.

VW Polo 1,4 9000 денари е сега, а беше 12 000 чинам :smir:

a kako bese onaj zakonot so koli postari od 10god go ukinaja ili so mu napravija ako znae nekoj neka pisi.

Дали знае некој колку е регистрација за Југо 55?

6000ден бе може и поевтино че те фати.Таткоми работеше до пред 2 месеца во една осигурителна компанија па ако бе интересира за некоја кола прашајте

6000ден бе може и поевтино че те фати.Таткоми работеше до пред 2 месеца во една осигурителна компанија па ако бе интересира за некоја кола прашајте
Сигурен си за цифрава? Колку што знам, само задолжителното осигурување е околу 4.000-6000 зависност од возилото. Во погорниот пример би требало да е 4.000-4.500 денари само осигурувањето + услугата за регистрација. Се на се би дошло 7.500-8.500 денари груба пресмекта.

Edno prasajne, kolku pari e registracija za Honda cb500f, 2014 godina, ili slicen motor od 500cc, fala odnapred :D

Za mer E270 cdi 2001va kolku iskaca registracija?

Пред 2 недели регистрирав W211 Mercedes E270 CDI - 18.500 БЕЗ зелен картон (втора регистрација му е ова). Ми ебаа мајката.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom