Еднаш курва секогаш курва

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23
Што мислите за ова? Дали ако една особа :drk:кога сте ја запознале има предзнак курва (мислам и карактерно и сексуално) после извесно време може да се промени на подобро? Не се работи за професионалка која после партија ќе ти побара пари, иако се работи професионално, туку за жена од 33 години која се курва со секој што ќе и побара пизда. За тоа си добива поклончиња како професионалка курва, и после си оди дома кај маж и среќна и весела, полна со сперма.

Моето искуство кажува НЕ!!!!
не може да се промени некои работи не се менуваат.....
сепак на таква жена неможе да и се верува никогаш колку и да се труди да се подобро и слично секогаш ќе постои ако..... отишла со некој а неможе да не отиден и да се смени едноставно на некои тоа им е задоволство иако не е ни е нас нормално

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
не може да се промени некои работи не се менуваат.....
сепак на таква жена неможе да и се верува никогаш колку и да се труди да се подобро и слично секогаш ќе постои ако..... отишла со некој а неможе да не отиден и да се смени едноставно на некои тоа им е задоволство иако не е ни е нас нормално
Женско си иначе? (ова чисто информативно)

И шо предлагаш вака да напраиме со нив (пошо се безнадежни случаи, нели)...Да им мавнеме жиг на чело, у санатаориум да ги затвориме, да ги каменуваме на плоштад...што?

Член од
23 мај 2009
Мислења
788
Поени од реакции
23

И шо предлагаш вака да напраиме со нив (пошо се безнадежни случаи, нели)...Да им мавнеме жиг на чело, у санатаориум да ги затвориме, да ги каменуваме на плоштад...што?
да женско не предлагам ништо не сум некоја да му судам за животот кој како сака си го живее ако тоа ги задволува ....... на некој начин нека си го прават јас додека немам такви контакти мислам дека немам ... во ред е а доколку се деси да бидам баш сакам да слушнам зашо како целта на тоа .....

alek34

Многу искусен форумџија
Член од
23 јуни 2009
Мислења
451
Поени од реакции
25

мене ми текна... пријавете ми ги мене, па јас ќе ги средам :smir:

ZoraNaSlobodata

Чоечко суштество
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.736
Поени од реакции
111
Сега курва и вие,прости едни,ќе речиш меракливка.Тие се жени секогаш расположени за дружба и наша должност е да им обезбедиме другарска подршка во кризни моменти.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Курва е онаа која на сите им дава само на тебе не ти дава!!!

Член од
21 декември 2005
Мислења
13
Поени од реакции
0
секој заслужува втора шанса во животот!!!!!!!!

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Од бивши курви најдобри домаќинки стануваат. Повеќе се трудат. :smir:

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Што мислите за ова? Дали ако една особа :drk:кога сте ја запознале има предзнак курва (мислам и карактерно и сексуално) после извесно време може да се промени на подобро? Не се работи за професионалка која после партија ќе ти побара пари, иако се работи професионално, туку за жена од 33 години која се курва со секој што ќе и побара пизда. За тоа си добива поклончиња како професионалка курва, и после си оди дома кај маж и среќна и весела, полна со сперма.

Моето искуство кажува НЕ!!!!

Има повеќе одговори во зависност од повеќе ситуации.
Ако остане на исто општествено рамниште и со иста финансиска состојба тогаш и особата останува иста и го прави она што и дотогаш пошто нема што да изгуби.
Ако, отакако ќе се омажи, еволуира и во поглед на статус и во поглед на финансии и удобност во животот, а притоа е малку паметна, тогаш тука завршува муабетот со други мажи пошто постои ризик се` она што го има да го изгуби.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Има повеќе одговори во зависност од повеќе ситуации.
Ако остане на исто општествено рамниште и со иста финансиска состојба тогаш и особата останува иста и го прави она што и дотогаш пошто нема што да изгуби.
Ако, отакако ќе се омажи, еволуира и во поглед на статус и во поглед на финансии и удобност во животот, а притоа е малку паметна, тогаш тука завршува муабетот со други мажи пошто постои ризик се` она што го има да го изгуби.
Што не води до заклучокот дека останале курви. Чим се калкулира со сексот, каде и со кого се има, и зошто... тоа е бизнис.
Значи точно е, еднаш курва - секогаш курва.
:(

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Што не води до заклучокот дека останале курви. Чим се калкулира со сексот, каде и со кого се има, и зошто... тоа е бизнис.
Токму така....

B. Boop

Princ: Најозбилна...
Член од
19 мај 2006
Мислења
1.302
Поени од реакции
263
Зборуваме за моментот небидување со други мажи, невраќање дома полна со туѓа сперма, неносење туѓи поклони... Ако курвата ја дефинираме по овие критериуми тогаш истата престанува да биде таква во моментот кога ќе престане со активностите.
А моментот "ментална курва" го има во разни облици и истиот не познава пол. :)

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Зборуваме за моментот небидување со други мажи, невраќање дома полна со туѓа сперма, неносење туѓи поклони... Ако курвата ја дефинираме по овие критериуми тогаш истата престанува да биде таква во моментот кога ќе престане со активностите.
А моментот "ментална курва" го има во разни облици и истиот не познава пол. :)
Но твојот пример е токму “физичка курва“ или “материјална курва“. Најмалку “не-ментална курва“. Ако во текот на животот земала пари (во секаква форма) и давала сексуални услуги за тоа, а сега престанала бидејќи веќе нема потреба да го прави тоа со различни луѓе туку само со еден, таа сеуште е курва, само што инвестицијата која ја направила се исплатела. Така јас го гледам, како навистина е, и што навистина е исправно, поим немам. Да знаев, и јас сам ќе бев светец. :)

Член од
15 јануари 2008
Мислења
5.041
Поени од реакции
12.035
Секогаш-не е збор кој би го залепила за било кој друг епитет. Секогаш постојат исклучоци! Можеби некој немал избор. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom