Фан клуб: Карпош Соколи

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Точно мене ми била....пред 20 години, за разлика од тебе кој сеуште играш Грабни стапче. Сигурно и после серење викаш ГО-ТО-ВО за да дојде мама да ми ти го избрише газенцето :pos: :pos: :pos:
си знаеш и сам а..фино фино ако си заостанал малце ти не треба да мислиш и дека другите заостанале со паметот

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
си знаеш и сам а..фино фино ако си заостанал малце ти не треба да мислиш и дека другите заостанале со паметот
А зашто си штиклирал на форумов дека имаш 18? За да не ти бараат дозвола од родител/стрател? Ти си баш типичен пример на нежните момчиња што љубат црвено....Платен навивач и лажго, во целост ја претставуваш груапта таква каква што ви е (да беше уште од Драчево ќе беше Сити Парк Геј од учебници)

Како ќе поминеш на полугодие? Што имаш по ЗПО? :pos:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Путкопувникот му ги има поправено оценките нема проблем за тоа ама во возврат чистење на кафичот секој викенд!!!

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
А зашто си штиклирал на форумов дека имаш 18? За да не ти бараат дозвола од родител/стрател? Ти си баш типичен пример на нежните момчиња што љубат црвено....Платен навивач и лажго, во целост ја претставуваш груапта таква каква што ви е (да беше уште од Драчево ќе беше Сити Парк Геј од учебници)

Како ќе поминеш на полугодие? Што имаш по ЗПО? :pos:
абе радикал радикал ако сакаш провокации од мене не добиваш веќе возвратни..барем да се види кој е попаметен а ти со твоите глупости не верувај дека мене ме навредуваш напротив се смеам на твоите глупости како сите на форумов (освен луѓето од фармата) кои не сваќаат дека не се дораснати и дека не се изживеани јебига сите знаеме како е во аерором секој ден на клупите...абе имате ли вие нов муабет уопште...дај пораснете малце не бидете деца радикал ти си постар од мене 3 години а на форумов ми делуеш како да имаш 11

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Путкопувникот му ги има поправено оценките нема проблем за тоа ама во возврат чистење на кафичот секој викенд!!!
си има персонал за тоа баба не се секирај ти..да не сакаш да те бутнам да работиш кај него дека знам дека веќе ти здосади да копаш ниви

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
абе радикал радикал ако сакаш провокации од мене не добиваш веќе возвратни..барем да се види кој е попаметен а ти со твоите глупости не верувај дека мене ме навредуваш напротив се смеам на твоите глупости како сите на форумов (освен луѓето од фармата) кои не сваќаат дека не се дораснати и дека не се изживеани јебига сите знаеме како е во аерором секој ден на клупите...абе имате ли вие нов муабет уопште...дај пораснете малце не бидете деца радикал ти си постар од мене 3 години а на форумов ми делуеш како да имаш 11
Делувам како да сум постар 11? Ако така сакаш, така нека биде.

Ова ти го кажаа Пирати што си „учел„ со нив заедно? Или додека „бегавме„ кога не бркавте, или можеби ти го кажаа лани кога бевме кај вас во сала 700 души кога се чудевте што се случило?

Ти си само едно детенце, кое толку многу ги мрази ФА, се служи со најбедните лажги се со цел да ги придобие останатите на форумот за да не изгледа толку бедно и патетично колку што навистина е. Знаеме и јас и ти колкав си, а јас средно бате завршив многу поодамна, така да не може да сме три години разлика, затоа што ти само што си се запишал.

Едноставно за сите тука си само едно патетично лалжливо детенце, кое очигледно го има јадено од ФА, пошто дури и со Лозари се збратими за да пробате да направите нешто против ФА. Искрено жал ми е за дечиња како тебе, поттрчковци на Потпуковникот, без свое јас и таква душевна болка нанесена од ФА, што дури и го кажуваш Аеродором за село, а сите коњи доаѓаат од твоето славно Маџир Маало и циганштанаата од кај тебе.

Од твоите 21 година на форумов се гледа колку уствари патиш од нешто, се осеќаш помалку вреден, а ние копилиња наместо да ти помогнеме, ти фаќаме во лага секогаш и секаде...веројатно и затоа не сакаш да кажеш што има ЗПО :pos:

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38
Вчера и крава видов во Маџар маало најозбилно:pos2: А таму им се најаките навивачи на нежните момчиња кој уживаат да се рокаат меѓу себе на трибина!!
ч

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
си има персонал за тоа баба не се секирај ти..да не сакаш да те бутнам да работиш кај него дека знам дека веќе ти здосади да копаш ниви
Денес, ти, утре друг, задутре трет...затоа си има пари, а вие со спрејовите во раце и низ Скопјево....за секои 10 напишани пароли гратис свирка ви следува...Потпуковникот дури во знак на добра воља и сам си го откопчува шлицот...и тогаш стапувате вие...среќа што има порниќи на кабловска, па знаете како да направите да се осеќа како бог, за да не го чистите два дена по ред кафиќот негов...

Џенаро Гатузо

Pippo per Sempre
Член од
3 јануари 2008
Мислења
2.797
Поени од реакции
38

Не не не сум ја нежен момак што сака машки и што се рока на трибина со сите педерчиња заедно!!! А и нејќам да бидам војник на свињата дебела т.е на путкопувникот и да ме праќа да му купувам цигари да му ги чистам патиките и во некој ситуации да му го зимам к***** како што правите вие...

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Не не не сум ја нежен момак што сака машки и што се рока на трибина со сите педерчиња заедно!!! А и нејќам да бидам војник на свињата дебела т.е на путкопувникот и да ме праќа да му купувам цигари да му ги чистам патиките и во некој ситуации да му го зимам к***** како што правите вие...

Чекај да се разбереме, детенцево не ни знае дека Потпуковникот некогаш бил дебел, во новиов милениум е родено, од кај би знаело :toe::toe:

city park boy

Red Legend Sınce
Член од
30 март 2007
Мислења
2.338
Поени од реакции
22
Делувам како да сум постар 11? Ако така сакаш, така нека биде.

Ова ти го кажаа Пирати што си „учел„ со нив заедно? Или додека „бегавме„ кога не бркавте, или можеби ти го кажаа лани кога бевме кај вас во сала 700 души кога се чудевте што се случило?

Ти си само едно детенце, кое толку многу ги мрази ФА, се служи со најбедните лажги се со цел да ги придобие останатите на форумот за да не изгледа толку бедно и патетично колку што навистина е. Знаеме и јас и ти колкав си, а јас средно бате завршив многу поодамна, така да не може да сме три години разлика, затоа што ти само што си се запишал.

Едноставно за сите тука си само едно патетично лалжливо детенце, кое очигледно го има јадено од ФА, пошто дури и со Лозари се збратими за да пробате да направите нешто против ФА. Искрено жал ми е за дечиња како тебе, поттрчковци на Потпуковникот, без свое јас и таква душевна болка нанесена од ФА, што дури и го кажуваш Аеродором за село, а сите коњи доаѓаат од твоето славно Маџир Маало и циганштанаата од кај тебе.

Од твоите 21 година на форумов се гледа колку уствари патиш од нешто, се осеќаш помалку вреден, а ние копилиња наместо да ти помогнеме, ти фаќаме во лага секогаш и секаде...веројатно и затоа не сакаш да кажеш што има ЗПО :pos:
напротив јас немам ништо против ФА пошто ако почнам да кажувам ке набројам над 50 души а за придобивање на форумов мислам очигледно е кој го прави тоа (ЧИЧО Радикал) а ти веројатно не знаеш колкав сум и не треба ни да те занима убаво пишува мене и кур ме боли за годините дали ке лажам за нив...не сум како вас бе..не го очекувајте тој точак ..не се добива од лажење сваќате ли дека никој не верува на вашите лаги како ете на пример ние сме биле пед*ери ние сме биле поттрчковци нежни момци ова она....а тоа чим вие го зборите тоа е еден дел од вас дали ти си прочитал дека јас негде освен село и фарма имам спомнато нешто друго..дали сум се палел со клипови што немале везе дали се палам на СУДИРИ кои воопшто не постоеле или и да постоеле не биле ништо..се гледа кој размислува плитко..а мене ако некогаш ми нанесат болка ФС јас ке земам да се обесам у момент зашто страмота ке биде п*чки да ми нанесат болка да ми се смеат сите и не само у скопје него у цела македонија какви сте..да не постоеа камењата немаше и вие да постоите само тоа го знаете како на пример на струмичани кога го повредивте играчот се палеа леле што сме направиле...еве дај заборавете го тие камења еднаш и да зееме да се испукаме како луѓе да видиме каква ке биде ситуацијата тогаш или неее на вас послатки ви се камењата забораив...абе радикал радикал и после не си бил дете ти викам исто како да имаш 11 се палиш на твоите "ПОЕТСКИ" напишани постови кои мислиш дека те прават паметен дај бе малце излези бе ти гарант немаш излезено од аеродром 5-6 години и си забораил како изгледа градов од пуста желба за секојдневните муабети од кој се мзт-реал мадрид,каменувањата, работнички-мзт у парк(леле што напраивме бабаааааа) и цело време ви е тоа па тоа али џабе ти кажувам...еден ден ке сватиш......

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Бај д веј...сите знаеме кој е тука лажгото, сите знаме какви се вашите односи со потпуковникот...сите знаеме дека си само обично лажливче, така да веќе никој не те ни чита, а и тој што те чита не те сфаќа сериозно, исто како што никој не ти ја сфаќа групата во кој членуваш сериозно...pay per view навивачи

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Карпош Соколи-Поп Спорт 90-83:vozbud::vozbud::vozbud:
:zver:ОВИ

Radical Boy

Говнојадец
Член од
21 април 2005
Мислења
3.529
Поени од реакции
59
Карпош Соколи-Поп Спорт 90-83:vozbud::vozbud::vozbud:
:zver:ОВИ
Очекувано, тие Поп Спорт се цепеници невидени. Соколи има добра екипа, и како тргнало со Овче Поле ќе се борат за шестото место во суперлигата

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
добри се сезонава јас кога викав вие се смеевте

Kajgana Shop

На врв Bottom