А колку е најмал депозит? Може ли да ставам 1 евро, да направам 100 поени и да ги вадам тие пари?За да можеш да вадиш без да си направил депозит,треба да собереш 1000 Full Tilt Point.Ако направиш депозит 100 Full Tilt Point
Колку што знам можеш со твоите податоци да играш на сите покер соби само со еден акаунт...пример на Фулл тилт еден, на покер старс еден....а мислам дека не смееш да отвараш повеке од еден акунт на некоја соба... ама не сум сигурен така слушнав само чекај некој поискусен да ти каже^ како можеш на сите да играш? Или на различни имиња играш секаде, цела фамилија ти е регистрирана?
п.с. и каде е најдобро? Каде каков услов треба да се оствари за да се вадат пари? Сега планирам да правам уште еден профил на име на сестра ми, па да знам каде да се регистрирам...
п.п.с. и какви бенефиции ќе имам на мојот профил, ако од кај сестра ми се пишам како Referal. Со самата нејзина регистрација, мене ќе ми дадат 100$ или треба прво да се испони некој услов?
Колку што знам можеш со твоите податоци да играш на сите покер соби само со еден акаунт...пример на Фулл тилт еден, на покер старс еден....а мислам дека не смееш да отвараш повеке од еден акунт на некоја соба... ама не сум сигурен така слушнав само чекај некој поискусен да ти каже
пишувај на accountinfo@fulltiltpoker.comДали е имал некој сличен проблем на Full Tilt Poker :
Значи претходно сум вадел пари од Full Tilt и немало никаков проблем но 120 долари веке ми доцнат една ипол нед. а имав и 900 пуштано да стигат.Значи денес пробувам да флезам на акаунтот ми вика грешка пасворд ми пратија нов од Full TIlt ни тој не го прифаќа и пишаав еве веќе 3часа ни трага ни глас од одговор гледам на е-маилот Withdrawal Request и пишува Status: DECLINED парите што треба да стигат прекинати...