Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Ослободи простор во C: ако е до тоа. Ако не е до тоа десен клик на My computer па одбери advanced па кај performance одбери settings па после advanced па кај што пишува virtual memory стисни change и стај поголемо од 1000. Мислам со тоа ќе се среди

хехе да тоае фала многу господ да ти даде една жена со три цицки:helou:
фала уште еднаш

Го направив најголемиот успех на ФМ за мене.Со Македонија стигнав до бараж за СП 2010.Ќе играм против Турција.Во квалификациите играв против Англија(2 порази), Израел(победа на гости и дома нерешено), Полска(победа на гости и дома нерешено), Казахстан и Фарски Острови(4 победи тука).Го повторив само натпреварот на гости против Израел затоа што крајно неправедно изгубив.И јас се чудам како успеав да дојдам до таков резултат.Втор во групата.Сега во баражот ако треба и 1 месец ќе играм, ама ќе се квалификувам:)

Абе за со повторување на утакмици по неколку пати се додека да се победи сите знаат да се квалификуваат...работата е чесно да се стигне до тоа ане со повторување на утакмиците...хе хе

So Liverpul na Championship Mamager 2007 tri godini po red site mozni tituli

imam mn igrano manager so real igram od pocetok koa ke izleze igrata a posle ke mi zdosadi ke svrtam 5-6 sezoni osvojuvam sve samo so reprezentacii slabo igram samo 1 igrav i osvoiv svetsko so argentina.i koa ke mi zdosadi pocnuvam nova igra so nekoj od anglija od poslabive.A sea igram so vardar bas vecerva go najdov pacot i pocnav ke se kvalifikuvam vo Uefa Cup:baeh:

Еве од мене неколку резултати
aston villa presvrt.JPG
aston villa-liverpool.JPG

Абе за со повторување на утакмици по неколку пати се додека да се победи сите знаат да се квалификуваат...работата е чесно да се стигне до тоа ане со повторување на утакмиците...хе хе

Пред 3-4 години ја имав таа навика.Ама сега не.И во тие квалификации повторив само еден меч, кој не менуваше многу ама криво ми беше да го изгубам.И онака јас бев втор, а Израел трет со 4-5 бода помалку, а тоа не менуваше ништо и да го загубев повторениот меч.

Влегол некој во бетата на FM Live?

ЈАс ја игра CM ама 2007 и бев стигната до 2013 со Милан ( и имав 6 серија а , Лига на шампиони 6, италијански куп 6 ( ги имав сите освоено шо се вика)) ама ми ја избришаа играта оти по цел ден бех на ком. и само за тоа говорев, и сега пак га најдех и ја играм од по4еток и сум стигната до 2009. Во првата имав супер тим Буфон, Лам, Тери, Неста, Малдини( до 2012 играше), Агер, Пирло, Гуркуф, ГАтузо, Пандев, Нуно Гомеш, Торес, Кристиано Роналдо, Кака, Џилардињо, Мориентес( ѕвер е), Инзаги, Бонера, Десоле ( тоа е оште дете и игра у Сампдорија ( сега е 14 год)) Абиати, и други имаше. Ама сега многу многу ми недостасува тој тим. ама пак ке постигнам толку( барем се надевам) Ина4е играв со 4-4-2 ( сшкорпија- ја играше Ханс- Дитер Флик кога игра Германија против Португалија)

Ајде некој нека ми кажи со кој да продолжам во менаџер.Играв прво 2 сезони со Сити.Во првата бев на 5-то место и се пласирав во Уефа каде што изгубив од Барса во 1/2 финале.Другата бев шампион и во ЛШ стигнав до 1/4 финале.Играв онака без преигравање на некој меч ако изгубам и после пак да ја играм додека не победам.И сеа ми здосади и не знам со кој да продолжам,некој идеа??

Со Македонија, Зиак.Закон е:vozbud::vozbud:

Со Македонија, Зиак.Закон е:vozbud::vozbud:

ама сред квалификации за СП2010 е и нема никакви шанси за пласман,ја разгледав таа варијанта.Можда ќе продолжам уште една сезона со Сити па после на новите квалификации со Македонија.

Ајде некој нека ми кажи со кој да продолжам во менаџер.Играв прво 2 сезони со Сити.Во првата бев на 5-то место и се пласирав во Уефа каде што изгубив од Барса во 1/2 финале.Другата бев шампион и во ЛШ стигнав до 1/4 финале.Играв онака без преигравање на некој меч ако изгубам и после пак да ја играм додека не победам.И сеа ми здосади и не знам со кој да продолжам,некој идеа??

Милан, А ако сакаш некој послаб Интер Ман Утд , Барселона, Реал... А оште послаби земи некој на пиример Њукасл, Тотенхем, Астон Вила, Валенсија, Атлетико Мадрид, Лацио...

А шо тактика играш??

Подобро би ти било да почнеш нова игра од 2007 да почнеш.Ќе ги истуркаш некако 2008 ЕП квалификациите пошто си на средина.И после ќе почнеш за светското квалификациите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom