- Член од
- 21 ноември 2007
- Мислења
- 10.839
- Поени од реакции
- 9.720
koj manager e ova?
Football Manager 2008
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
koj manager e ova?
Таа е менаџер лајв, требаше да искочи овој месец али тапа. Таа си е посебна, ќе има фудбал менаџер 2009. Иначе ја пробав менаџер лајв бетата, ми се виде супер, само треба повеќе внимание да посветуваш, башка и ќе се плаќа, до 10 фунти мислам месечноХАХХАХАХАХХАХАХА јебига брат, на игра све се дешава
Иначе, очекувајте ја новата менаџер негде Октомври/Ноември.
Само изглеа ќе се плеша на нет, али не сум сигурен. Кој знае нешто за ова, нека пише.
imas li screenshots slucajno, ako ja cuvas igrata seuste vo kompjuter? Jas bi trebalo da postiram nekoi sliki tuka za da vidi sto uspevam momentalno so Werder.
Inace, na stariot manager 2003/04 igrav so Bayern do 2011. Sekoja godina osvojuvav Germanska Bundes Liga i Liga na Sampioni (samo 2-3 pati izgubiv). Germanski cup go izgubiv samo ednas. Me zaeba igrata, ne mi se otvarase saved game-ot. Togas mnogu se iznervirav zatoa sto imav fantasticen tin, golem broj igraci mi bea od mladincite na Bayern. Mislam deka vaka bese:
Wiese, Rau, Coloccini, Lahm, Trochowski, De Rossi, Maresca, Diego, Kristiansen, Tevez, Santa Cruz
Navidum ne izgleda nesto posebno dobro, ama veruvajte bese fantasticno. Vo edna sezona Santa Cruz i Tevez postignuvaa po okolu 40-45 gola sekoj. Wiese primase samo 10-tina gola vo sezona. Igrav formacija 3-5-2.
Ај некој добар млад играч од одбрана (централен и десен бек)
Ако има некој ваков тим...нека ми прати screenshot по ПП!![]()
![]()
Не може да ги прикачи сликите не знам зошто.Јас имам само пач за Македонска Лига.
Ослободи простор во C: ако е до тоа. Ако не е до тоа десен клик на My computer па одбери advanced па кај performance одбери settings па после advanced па кај што пишува virtual memory стисни change и стај поголемо од 1000. Мислам со тоа ќе се средидали може помош на фифа менаџер.
го инсталирав и пробав дали може да влезам да играм и влегов после излегов од играта а кога влегов пак ми пишуваше: FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.
не знам каде е проблемот,ако некој знае ве молам да ми кажете:smir: