Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Што се случува со менаџеров?Вкупен резултат 36-3?:vozbud::vozbud:

Официјалната порака беше нешто вака:
Portugal Under21s defeats Serbia Under21s 36-3 on aggregate.

Можно ли е во првиот натпревар да победила Португалија 35-0:toe::pos2:

Какви се багови нема на играва...

Attachments

• FM.JPG
    FM.JPG
    101,3 KB · Прегледи: 28
ХАХХАХАХАХХАХАХА јебига брат, на игра све се дешава :)

Иначе, очекувајте ја новата менаџер негде Октомври/Ноември.

Само изглеа ќе се плеша на нет, али не сум сигурен. Кој знае нешто за ова, нека пише.

ХАХХАХАХАХХАХАХА јебига брат, на игра све се дешава :)

Иначе, очекувајте ја новата менаџер негде Октомври/Ноември.

Само изглеа ќе се плеша на нет, али не сум сигурен. Кој знае нешто за ова, нека пише.
Таа е менаџер лајв, требаше да искочи овој месец али тапа. Таа си е посебна, ќе има фудбал менаџер 2009. Иначе ја пробав менаџер лајв бетата, ми се виде супер, само треба повеќе внимание да посветуваш, башка и ќе се плаќа, до 10 фунти мислам месечно

Да плаќам за нешто да ми го уништува времето?:nenene:
Сигурно за некое време ќе направат и играчите што сакаат да се купуваат да се плаќаат.:helou:

Аааа да да, менаџер лајв беше. Али ќе имало и посебна 2009, топ. Фала брат за инфото.

imas li screenshots slucajno, ako ja cuvas igrata seuste vo kompjuter? Jas bi trebalo da postiram nekoi sliki tuka za da vidi sto uspevam momentalno so Werder.

Inace, na stariot manager 2003/04 igrav so Bayern do 2011. Sekoja godina osvojuvav Germanska Bundes Liga i Liga na Sampioni (samo 2-3 pati izgubiv). Germanski cup go izgubiv samo ednas. Me zaeba igrata, ne mi se otvarase saved game-ot. Togas mnogu se iznervirav zatoa sto imav fantasticen tin, golem broj igraci mi bea od mladincite na Bayern. Mislam deka vaka bese:

Wiese, Rau, Coloccini, Lahm, Trochowski, De Rossi, Maresca, Diego, Kristiansen, Tevez, Santa Cruz

Navidum ne izgleda nesto posebno dobro, ama veruvajte bese fantasticno. Vo edna sezona Santa Cruz i Tevez postignuvaa po okolu 40-45 gola sekoj. Wiese primase samo 10-tina gola vo sezona. Igrav formacija 3-5-2.

abe si igral na amateur i sea se falis :nenene: aj staj se na pro pa da te vidam

Ај некој добар млад играч од одбрана (централен и десен бек)

za centralen imas mertesacker kompany fellaini(standard liez) mn e zver barem na fm albiol vanden borre(fiorentina) prodl(u avstrija negde bese) i toj e dobar.

Ако има некој ваков тим...нека ми прати screenshot по ПП! :) :)

manchesterunitedxg2.jpg

ne me zaebavaj be barem za fm nemoes od celzi u man da kupuvas kako 1 a kao 2 so ke ti se tolku dzvezdi na edno mesto za dzabe gi trosis parite 3 ne e interesno da igras od prva preku editor brzo se zdosaduva do iskustvo kazuvam:pusk:

Не може да ги прикачи сликите не знам зошто.Јас имам само пач за Македонска Лига.

za fifa manager imas patch od mk liga??? ako imas prati na filipronaldo@hotmail.com

abe od kaj da najdam pacovi za fifa manager 08 simnav dva ama mi vika neso deka nemoze da startuva od kaj da simnam ako znae nekoj neka kaze

koj saka sve vo vrska so FM igraci ova ona neka me prasa na msn:toe:

Сега започнав нова игра и играм со.....МАКЕДОНИЈА:vozbud::vozbud:

Ајде херои, не туку само се фалете, дајте да играме више еднаш мрежно, еве Gardian е солиден сервер. Ајде чекам предизвици...

дали може помош на фифа менаџер.
го инсталирав и пробав дали може да влезам да играм и влегов после излегов од играта а кога влегов пак ми пишуваше: FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.

не знам каде е проблемот,ако некој знае ве молам да ми кажете:smir:

дали може помош на фифа менаџер.
го инсталирав и пробав дали може да влезам да играм и влегов после излегов од играта а кога влегов пак ми пишуваше: FIFA Manager 08 requires at least 640MB of free swap file space.Please free the required space and re-run the game.

не знам каде е проблемот,ако некој знае ве молам да ми кажете:smir:
Ослободи простор во C: ако е до тоа. Ако не е до тоа десен клик на My computer па одбери advanced па кај performance одбери settings па после advanced па кај што пишува virtual memory стисни change и стај поголемо од 1000. Мислам со тоа ќе се среди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom