Football Manager и останати Manager игри!

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
Милан, А ако сакаш некој послаб Интер Ман Утд , Барселона, Реал... А оште послаби земи некој на пиример Њукасл, Тотенхем, Астон Вила, Валенсија, Атлетико Мадрид, Лацио...

А шо тактика играш??

Немој со ова со некој послаб каде го споменуваш Ман Утд,ме вреѓаш:).

иначе со Сити газам и играм стандардно 4-4-2 а понекогаш 4-2-3-1

вака некако ми изгледа тимот

------------------Исаксон---------------------
Ричардс--------Дан--------Лескот----------Гаридо

Аршавин-------Џонсон-----Џовинко--------Капел

-------------Божинов-------Бјанки--------------

Резерви ми се:Шмајхел,Нортедвит,Н'зогбиа,Стариџ,Десена,Фернандес,Бенајун,Петров....

се на се солиден тим.Со оглед дека Шинаватра е газда дава добри пари за трансфери по 60-70 милиони и благодарение на тие пари успеав да го зачувам на Ричардс.Чорлука го дадов во Интер за 46 милиони а со тие пари ги зедов Лескот и Н'зогбиа и Капел.Им дадов шанса на помладите Стариџ стана звер,секогаш кога ќе го ставам во игра дава гол,сега го зедов Сурман од Саутемптон има 22 год ама многу добар е.тоа е тоа.И на крај си одлучив да си останам уште една сезона во Сити.:helou:

Немој со ова со некој послаб каде го споменуваш Ман Утд,ме вреѓаш:).

иначе со Сити газам и играм стандардно 4-4-2 а понекогаш 4-2-3-1

вака некако ми изгледа тимот

------------------Исаксон---------------------
Ричардс--------Дан--------Лескот----------Гаридо

Аршавин-------Џонсон-----Џовинко--------Капел

-------------Божинов-------Бјанки--------------

Резерви ми се:Шмајхел,Нортедвит,Н'зогбиа,Стариџ,Десена,Фернандес,Бенајун,Петров....

се на се солиден тим.Со оглед дека Шинаватра е газда дава добри пари за трансфери по 60-70 милиони и благодарение на тие пари успеав да го зачувам на Ричардс.Чорлука го дадов во Интер за 46 милиони а со тие пари ги зедов Лескот и Н'зогбиа и Капел.Им дадов шанса на помладите Стариџ стана звер,секогаш кога ќе го ставам во игра дава гол,сега го зедов Сурман од Саутемптон има 22 год ама многу добар е.тоа е тоа.И на крај си одлучив да си останам уште една сезона во Сити.:helou:

нека ти е со среќа уште една сезона
4-4-2 ( напаѓа4ка или дефанзивна)?
Извини за навредата за ман утд
Ина4е на мене за трансфери во Милан ми даваат во 80 милиончиња и плус многу трошев(200 милиони најмалку оваа сезона потрошив) за нов стадион, подобрување на тренинзите, повеќе буџет од нормала. Добар ти е тимот и да знаеш дека иднината е у младите игра4и, верувај во нив бидејки само така се раѓаат нови ѕвезди. Гледај да немаш многу стари игра4и и можеш некој за промена да ставеш од тие ѕвездите ама од помалдата генерација. А оти не пробаш да играш со два тима ( еден клуб и една репрезентација)?
Тиа го можеш на CM. А ти CM ли играш или некоја друга?? Аршавин ти е добра инвестиција( јас денес го купив и одма 2 гола даде) и ако играш од постарите верзии можеш да го земеш за 1 милион ( шо е многу ефтино). Можеш да го смениш Искаксон , ама само ако покаже полоша состојба или при повреда( верувам дека некој ке го бара)
Ај да освоеш Сите ТИТУЛИ оваа сезон со добар тим и ехтра тактиа.

нека ти е со среќа уште една сезона
4-4-2 ( напаѓа4ка или дефанзивна)?
Извини за навредата за ман утд
Ина4е на мене за трансфери во Милан ми даваат во 80 милиончиња и плус многу трошев(200 милиони најмалку оваа сезона потрошив) за нов стадион, подобрување на тренинзите, повеќе буџет од нормала. Добар ти е тимот и да знаеш дека иднината е у младите игра4и, верувај во нив бидејки само така се раѓаат нови ѕвезди. Гледај да немаш многу стари игра4и и можеш некој за промена да ставеш од тие ѕвездите ама од помалдата генерација. А оти не пробаш да играш со два тима ( еден клуб и една репрезентација)?
Тиа го можеш на CM. А ти CM ли играш или некоја друга?? Аршавин ти е добра инвестиција( јас денес го купив и одма 2 гола даде) и ако играш од постарите верзии можеш да го земеш за 1 милион ( шо е многу ефтино). Можеш да го смениш Искаксон , ама само ако покаже полоша состојба или при повреда( верувам дека некој ке го бара)
Ај да освоеш Сите ТИТУЛИ оваа сезон со добар тим и ехтра тактиа.

4-4-2 со офанзивни крила со по еден дефанзивец во среден ред и многу добро функционира.Иначе аку дава Шинаватра многу пари,сепак ефтини трансфери напрајв.Сега уште оваа сезона Петров ќе го играм па после на продажба оди,зашто ги имам Џовинко и Капел на таа позиција и сега добиваат шанса да се прилагодат на таа позиција.За десно крило Аршавин и Бенајун имаат по 29 години така да уште оваа сезона ќе можат да се покажат,а за нив имам добра замена Енду Сурман.Многу квалитетн Играч.Сега го форсирам и Чедвајн Иванс и од него ќе биде нешто.Исаксон многу јак е направен,а тука ми е и Каспер Шмајхел.Многу добри голмани.Иначе знам дека може и на репрезентација и на клуб ама сега сум сконцентриран само на Сити затоа ќе видам понатака...
И фала за пофалбите:)

4-4-2 со офанзивни крила со по еден дефанзивец во среден ред и многу добро функционира.Иначе аку дава Шинаватра многу пари,сепак ефтини трансфери напрајв.Сега уште оваа сезона Петров ќе го играм па после на продажба оди,зашто ги имам Џовинко и Капел на таа позиција и сега добиваат шанса да се прилагодат на таа позиција.За десно крило Аршавин и Бенајун имаат по 29 години така да уште оваа сезона ќе можат да се покажат,а за нив имам добра замена Енду Сурман.Многу квалитетн Играч.Сега го форсирам и Чедвајн Иванс и од него ќе биде нешто.Исаксон многу јак е направен,а тука ми е и Каспер Шмајхел.Многу добри голмани.Иначе знам дека може и на репрезентација и на клуб ама сега сум сконцентриран само на Сити затоа ќе видам понатака...
И фала за пофалбите:)

Таа тактика ја игра Алеск Фергусон редовно и е докжана.Зошто за Аршавин и Бенахун уште една година?? Кај мене Мориентес ке се пензионира и му тргна оваа сезона( а предходната беше тапа -20 гола) Кај мене у 2012 Иванс е нјбарана ѕверка (да знаеш ке биде).
Имај секогаш добар голман за резерва оти не знаеш што може да се случи иако е многу јак ама кога растат годините не биди сигурен бидејки повредите се по4ести( затоа имај на ум некој млад за трансфер). Знам дека сака да створиш гигант од Сити, ама репрезентациите бараат само малку ме4еви и фокус на нив. Можеш да водиш некоја репрезентација која не бара многу барање на игра4и и решенија како ке постапиш ( на пример Шпанија има млади игра4и кои ке ти бидат сигурни неколку години) или пак земи малдински репрезентации ам за тоа ти треба многу работа и труд да откриваш таленти

А да прашам дали играва подржува 256 мб и 64 графичка да знам дали да е земам????

Мислам дека на толку малку РАМ нема да може да се игра.Најдобро ти е да побараш на интернет ќе видиш што и колку бара.

Може бе ја на 256 рам играВ... (а за графичката незнам) :wink:

Уствари заборавив, и јас пред да го појачам играв на толку рам.Може да се игра.А за графичката не знам, не се разбирам толку во нив:)

CaMeC поубаво и да не ја почнеш чим не си ја играл до сеа, во oктомври/ноември ќе излезе нова :zlo:

CaMeC поубаво и да не ја почнеш чим не си ја играл до сеа, во oктомври/ноември ќе излезе нова :zlo:
Добро ко така ке почекам до октомври да е видам новата да видам со игра е е немам па сакам да е играм. :)

Не си играл Менаџер до сеа ? :)
Кога немав нет порано само тоа играв од сабајле до вечер памтим една сезона за 2/3 денa ка будала, сеа со нет и поретко играм :)

И јас исто,него денес шетам и гледам имат нова Фудбал Менаџер од Сега само што почнуваш под втората полусезона со сите трансфери...

Jas veke n satrata ne igram... Ke 4ekam do noemvri i ke ja zemam novata( baska milan ima supre tim)

абе луѓе да не знае некој дали накај октомври ке излезе футбал менаџер 09 како што искачаат фифа 09 и пес 09

ама за на сони 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom