Притвор за педери ?

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Локација
кај дримон
Веб-сајт
www.facebook.com
Чепкав по yuotube и најдов некој дечки снимале песма за педери или против педери сеедно :nesum:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=mBlKuMm3uvc[/media]

Нетолеранција...не го гледав клипот,ама уште по насловот се осека дека дечкиве имаат проблем со хомофобија.Шо има они да се мешаат во сексуалната определба на лугето?...Секој си има право да се декларира како сака.
На следниот попис на население,ке се прогласам за вонземјанин...:toe:

OMG! Да беа негде У Америку немаше лесно д апоминат или?

Дечки? ПА ТИ НЕ ГИ ЗНАЕШ МАКЕДОНСКИ СИНОВИ? Глеј го спотот ритамот под кулите да се смееш малце :)

Жал ми е за сите што се пронаоѓате во песните. Инаку тој стих им е наменет на сите шо се кладат во кладионица шо би рекол Баже. Па сега видете...

Жал ми е за сите што се пронаоѓате во песните. Инаку тој стих им е наменет на сите шо се кладат во кладионица шо би рекол Баже. Па сега видете...
фала што не` просветли, оООоОоо просветителу. да не беше ти, црна темнина ќе не навјасаше. видовме, благодарение на тебе.

глупава песна која сака да приблече внимание
дали го стори тоа?

:vozbud: Zverovi. Bez ic vlakna na jazikot , si kazaa toa sto go mislea. A za toa nekoj sto kaza u amerika nemalo da projdat lesno so ova , brat u amerika si diskriminiran ako si hetero belec.

НИШТО НЕ ВЕ РАЗБИРАМ , ВИЕ СЕ ЗЕЗАТЕ ,А ЈАС :nesvest:ПА ОВА СО ИЛИ ЗА ХОМО ОПРЕДЕЛЕНИТЕ Е СТРАВОТНО .ПА УШТЕ И ДЕЦА САКААТ ДА ЧУВААТ

После тоа се кењало за македонски рап...епа кога има вакви педерчиња шо мислат дека ќе праат песни ќе нема сцена.....

ејјј дечки баш е закон песнава :):):) изваѓај го црееевоотооо , спаси ме:pos2:

него што е проблем со клипчево кај мене е само статично :toe::pipi:

Ива ти т.е. ние неможеме да го разбереме тоа што е статично...тоа е уметност:pos: една слика и оп СПОТ:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Ја знам песната ја имам на ком закон е вистината за педерите ја кажува и за тој бојан 13

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom