Фан Клуб: Фиорентина

• Креатор на темата Креатор на темата Milanez`
  • Време на започнување Време на започнување
Браво,одлична игра само малку среќа ви требаше! Како и да е се покажавте во најдобро светло.:smir:

Џилардињо ве шитна момци ........ Идново лето продавјте го говново под итно !!!!

дајте бе некој клипче да видам шо се дешаваше...
некам да коментирам на тоа горе шо го читам :tapp: срамота е и да се чита :kesa:

Обично кога влијае врз игра, тоа на Ван Бајтен беше по промашен фудбал, тоа не е пенал, а за првата ситуација, ако директно го удри во рака, тогаш е пенал, ако не бил директен ударот односно веке топката му удрила во тело па одејќи кон корнер линијата го закачила и по рака тогаш судијата има право да досуди само корнер.

ништо не те разбрав брат хахаххахахах нема везе, како и да е, само опуштено!

Браво,одлична игра само малку среќа ви требаше! Како и да е се покажавте во најдобро светло.:smir:

:pos2: абе ај не заебавај...

Џилардињо ве шитна момци ........ Идново лето продавјте го говново под итно !!!!
Ех продавање добар е играчот не ја гледав утакмицата но ме бендиса асистенцијата за третиот гол добро му а намести на јоветич

ц ц ц значи колку влиаеше голот шо го дадоа од офсајт минатата утакмица :S

ништо не те разбрав брат хахаххахахах нема везе, како и да е, само опуштено!
Шо не разбра, пенал е кога влијае врз игра а топката директно го мава во рака. Јебига, при брзо движење на топка не се во можност играчите рацете у џеб да ги стаат, затоа, ако при првиот пат, кога Ван Бајтен реагираше, имало директно играње со рака тогаш да, од старт Фиорентина се оштетени, ако било така како што напишав, односно топката веќе мења правец по удар во колено па го закачува за рака, ондак добра одлука на судијата.

Али, не е точно дека игра со рака во шеснаестерец, било каква, мора да е пенал во фудбалот.

brat so da go razberes gleas strucno objasnuva, nie ne razbirame, strucni poimi, nie sme laici :)

Frey: "We gave everything. Too bad it ended like this"

браво за ѕверот, браво за мнозинството играчи, голем респект, сите заедно вредат колку платата на робен. јас у принцип сум задоволен од тоа што го постигнаа годинава, сите не потценуваа дека прво нема да помине групи, па дека баерн ќе не победи 6-0, за на крај не победат на педерски начин, недолично за голем тим како што самите се прокламираат.
среќен сум и за јоветич што достигна толкав степен годинава, лани беше само дете, а сепак има карактер и интелигенција.
за џила, јебига, после нова година е во голема депресија, штета што го немавме нашиот напаѓач..

Браво за играта вечерва,штета што не поминавте :S Барем да се подобреше ситуацијата малце во италијанското првенство во Лигата на шампионите.

Шо не разбра, пенал е кога влијае врз игра а топката директно го мава во рака. Јебига, при брзо движење на топка не се во можност играчите рацете у џеб да ги стаат, затоа, ако при првиот пат, кога Ван Бајтен реагираше, имало директно играње со рака тогаш да, од старт Фиорентина се оштетени, ако било така како што напишав, односно топката веќе мења правец по удар во колено па го закачува за рака, ондак добра одлука на судијата.

Али, не е точно дека игра со рака во шеснаестерец, било каква, мора да е пенал во фудбалот.

Брат нив ги осакати Овребо...занемарете вие пенали менали...

Брат нив ги осакати Овребо...занемарете вие пенали менали...
Ама кој к*р се Баерн криви тука, пола од фановиве на Фиорентина за лани пишуваа Барса заслужено освои титула во ЛШ, т.е. ај, не од фанови на фиорентина али од форумџииве тука, меѓу кои бев и јас, а знаеме како поминаа со Челзи, сеа Баерн не заслужиле даље.

Сеа според логикава, скоро цел форум индиректно вика Барса незаслужено станаа шампиони а истите тие фаци до пред некој месец го тврдеа спротивното. :toe:

Оштетени неоштетени, Фиорентина имаа водство од 2-0 постигнато со нерегуларен гол, па 2-1, резултат за продужение, и 3-1, дискутабилен гол поради буткањето на Јоветич со десната рака, резултат кој ги води во 1/4 финале по што следеше феноменалнаиот гол на Робен.

hahaha pa gleam tamu nekoj kopuk na juventus na fan klub na bayer napisal, ke bese premnogu da igubevte od fiorentina, a prethodno juve go tepavte, patetiku, ne svaka deka radi porazov italija ima golemi sani da gi izgubi 4toto mesto sto vodi u CL, kakvi luge, e sea toa mi e najgolema zelba, da padne koeficientot ijuve da go drvi u liga evropa pak.

Ама кој к*р се Баерн криви тука, пола од фановиве на Фиорентина за лани пишуваа Барса заслужено освои титула во ЛШ, т.е. ај, не од фанови на фиорентина али од форумџииве тука, меѓу кои бев и јас, а знаеме како поминаа со Челзи, сеа Баерн не заслужиле даље.

Сеа според логикава, скоро цел форум индиректно вика Барса незаслужено станаа шампиони а истите тие фаци до пред некој месец го тврдеа спротивното. :toe:

Оштетени неоштетени, Фиорентина имаа водство од 2-0 постигнато со нерегуларен гол, па 2-1, резултат за продужение, и 3-1, дискутабилен гол поради буткањето на Јоветич со десната рака, резултат кој ги води во 1/4 финале по што следеше феноменалнаиот гол на Робен.

не се сеќавам се точно како беше помеѓу барса и челзи, гледав али не се сеќавам, али за баерн тврдат дека незаслужено се пласираа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom