- Член од
- 7 септември 2008
- Мислења
- 828
- Поени од реакции
- 35
За првиот гол на Скај спорт коментаторот кажа Диего позиционе регуларе :helou::tv:
хахаха мојот коментатор изгледа поискрен бил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За првиот гол на Скај спорт коментаторот кажа Диего позиционе регуларе :helou::tv:
mnogu neefektivna igra imame.juventus prosto ni odrza lekcija.taktikata na prandeli ne nosi rezultat.zal mi e so go kazuvam ova ,no navistina mora da se menuva i da se kupat podobri bekovi i napagjaci.mora,inace ne e na arno...![]()
nikade ne odam jas po tvoja zelba.so sakam ke pisam pa ako ne ti se svigja cao.inaku jas rekov deka ni odrzaa lekcija po efektivnost.fudbalot se igra za golovi.i sepak ne ni se slucuva za prv pat dete milo!!!мислев да престанам да коментирам, али ти дете што ти е?
јас гледав само дел од првото полувреме, каде ни мело никој не се виде од јувентус, како можеш да кажеш дека ни оддржале лекција? евааа, ако си разочаран ќе те молам таму на јувемерда форумот придружи им се.
имаме лоши моменти, како на пример џила е изгубен и слично али ни одбслику не е како што викаш.
nikade ne odam jas po tvoja zelba.so sakam ke pisam pa ako ne ti se svigja cao.inaku jas rekov deka ni odrzaa lekcija po efektivnost.fudbalot se igra za golovi.i sepak ne ni se slucuva za prv pat dete milo!!!
vo vtoroto ako ne si gledal ni ja skrija topkata.na pamet nezbori.pozz
Wow no mention that Diego's goal was from offside and that Fiorentina were denied 2 penalties this evening. When Inter plays I don't see writers on this site missing to include those details.
moment of genius or moment of offside. i guess its all perspective. if you see it behind juve goggles its genius but if you see it behind anything else its offside
еве барем два коментари од постот на гол.ком за натпреварот ... сепак имало нешто!
Види на фан клуб Јуве сликички од скај италија (мислам тие беа) за ситуацијата. Нема о од офсајд.
јебига, никој не очекуваше дека џила ќе падне толку во форма, никој не очекуваше дека муту ќе падне на допинг, некој тоа не го ни земал во предвид како можност! можеби и парите не се потрошија на најдобар можен начин, али што е тука е.
за офсајдот сеуште мислам дека беше офсајд, никогаш до сега некој тим (читај: милан, јуве, интер) не се пожалиле на судењето против фиорентина!!!, секогаш само ние нешто плачеме... тврдам да беа улогите обратни офсајд имаше да има и те како... и сеа демек последната кромпона на копачката на нашиов го спречлила диего од офсајд .. хе.. ајде нека им биде ... нека им се со среќа 3-те бода.
сеа само што ги видов сликите на форумот и смешно ми е .... направиле 3Д проекција ... која иронија човече, не дозволуваат воведување на технологија а сеа ми прават нешто 3Д .. види лебати
и проекцијата си нема везе, ни топката се гледа каде е, јас можам ова да го направам и да личи на офсајд... воопшто не е веродостојна сликава, ја вратиле неколку секвенци наназад и еве ви бе
едноставно не можам да не прокоментирам на вакви буљаши како што се судиите особено оваа сезона во италија, не им замерувам на фановите на јуве, нема ни да ме разберат тие.
Бате судењето во италија веќе неколку години не е за машала. Виде пред некое коло каков пасивен офссајд ни свиреја за џабе. Ова со стапалото (иако технички не е офсајд) е повеќе од тој скапаниот пасивен офсајд тогаш. Интер веќе не мисе гледа оти редовно има поклони од судијата а кога нема цел форум овде плука по него (читај судел Росети). Фиорентина ми се некако најладнокрвни за вакви ситуации нити се бунат нити ништо. Ве читам спомнувате пенали иако во италија онакви ситуации има по 5 на еден меч ќе ви кажам дека онде п од пенали немаше. Барем кога не треба не кревајте џабе галама. Од мое гледиште вчера нас судијата не пукна со прекршоци. За секој допир ви свиреше фал а обратно диего го послаја на терен и еден прекршок не добивме. Ама јеби га не плачам оти ова ми се некој минорни оштети.