Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne si u pravo za Mutu.Ne si koga vikas deka on ne e dusata na timot i liderot na tiomot.Tocno deka Fiorentina e kolektivna sila i deka vistinskiot kvalitet e vo kolektivot,ama Mutu bese ona sto ekoja jaka ekipa go ima.Messi vo Barsa,Kaka vo Milan,Vilja vo Valensija,Toti vo Roma....Seti se samo kolku bea vazni negovite golovi lanskata sezona.Seti se na onie 3 gola protiv Genova koga od 3-0 so het-trik na Mutu dojdovme do 3-3 i vprocem toa bese najvazno za Liga na Sampioni.Isto bodovi imavme so Genova no bas toj het-trik napravi Fiorentina da odi vi LS.Uste niza drugi golovi dade vazno za Fiorentina,ne samo lani,nego i vo iminatite godini.Sakam da kazam deka bese vazna karika vo Fiorentina.Toa deka niz vremeto mnogu bitni igraci kako Batistuta,Rui Costa,Toni,Ujfalusi,Efenberg,Toldo...si odele,pokazuva deka i ako ostaneme bez Mutu povtorno ke se snajdeme,sega ili podocna,no nemozam da se slozam deka Mutu ne bese alfa i omega.So formata vo koja bese poslednite 4-5 natprevari,ne bigo menuval ni so Pandev ni so Messi....
Nema vrska.Ne rekov ja deka go sakam Mutu i radi nego navivam za Fiorentina.Gluposti,ako bese taka,go sakav Batistuta,pa koga si otide ja ostanav da navivam za Fiorentina.Zborot mi e deka Mutu bese mnogu znacaen za Fiorentina.MNOGU.Imase iskustvo imase personalitet kako igrac i imase motivacija sekogas.Od kakvi sranja se vadese u zivotot i pak uspevase 90 minuti da dade maksimum.Toa mi e poentata.I baz nego fakt e deka Fiorentina ke bide oslabena i ke se oseti toa.
Epa ete taka ko sto ne svakas ocigledno.Procitaj kako drugi treneri,agenti,fudbalski strucnjaci zborat za Mutu pa posle kazi ti pak deka poveke od niv znaes.Cel den denes i vcera citam komentari bas za toa,ti nesto vo sportivno me ubeduvas.Koj sakas prasaj ova ke ti go kaze.A toa deka bil klosar ili ne toa e tvoj problemе оди сними филм за него тогаш :pos2: ако бил битен.
за мене е клошар, едноставно не глеам како тоа бил битен или ќе сме биле ослабени, различно ги перцепираме работиве јебига.
остани ми поздравен братче, се читаме![]()
Epa ete taka ko sto ne svakas ocigledno.Procitaj kako drugi treneri,agenti,fudbalski strucnjaci zborat za Mutu pa posle kazi ti pak deka poveke od niv znaes.Cel den denes i vcera citam komentari bas za toa,ti nesto vo sportivno me ubeduvas.Koj sakas prasaj ova ke ti go kaze.A toa deka bil klosar ili ne toa e tvoj problem