LHC Судрувач на честички (Церн, Божја Честичка, Бозон, Хигс)

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Аман бе барем Македонија - Холандија да ја изгледавме.... :vozbud:

Ајде бе што сте се засекирале толку, ако треба да се умира, ќе умреме и крај. Нема ни да се осети:smir:

Мада сето ова ми изгледа на МНОГУ ГОЛЕМА ГЛУПОСТ

Да не се мачиме многу:)
Ај барем ќе си умриме со уште едно искуство, привилегија-сме доживеале апокалипса.

Утре ќе бидат интересни коментарите кога ќе станам пред школо да видам што има ново на форумов :):) само немојте темата во канта да ја ставите :pos:

Еве едно одбројување до стартот на експериментот... клик тука

Инаку не верувам оти ќе е нешто страшно или ќе умреме сите ќе не снема... Неможат едни два тројца научници да ја соберат во раце иднината на 6 милијарда народ...
Не дигајте само прашина која е непотребна...
Јесте да, ако нешто излезе вон контрола може да напраи некои проблеми, али сто посто нема да се толкави проблемите да снема 6 милијарди луѓе плус планета...
Да размислиме рационално... Никој не би преземал толкав ризик и на своја штета и на штета на другите... да почнеме од самите себе... никој(точен) не би се утепал и не би утепал свое семејство ради едно глупо експериментирање... а камо ли другите...:smir:
Јес да ова е голем експеримент во целата човечка историја, ама до толку лош да е, никој будала не би се нафатил на тоа...

This is the end,
beatifull friend
the end
my only friend
the end
of everything that stands
the end
i`ll never look into ur eyes
again.
Ама признајте дека помалце ви е страв?

Тука и лежи проблемот што луѓето не достигнале такво ниво на интелигенција за да сватат што може да се случи, све тоа е само во домен на шпекулации што може да се случи, но на крај ќе испадне дека научниците само сакале да си испукат совршени пуканки:uvo:
Да бе, да видат за колку време ќе испукаат пуканките на 7 електрон волти... :vozbud: :pos: :pos: :pos:

Да дае господ да им цркне машината!
:pos: Ти се приклучувам во желбата...! :pos:
Па стварно шо мајка бараат да истражуваат шо како настанало... доста добро си пише во Библијата, а и ако не е тоа доволно има и научни патокази за тоа...
Шо па сеа запнале на тоа ни јас не знам... :pos::pos::pos:

Више не е интересно.
Ај се читаме на наредна тема за некој нареден ,,Армагедон‘‘.

Да бе, да видат за колку време ќе испукаат пуканките на 7 електрон волти... :vozbud: :pos: :pos: :pos:

:pos: Ти се приклучувам во желбата...! :pos:
Па стварно шо мајка бараат да истражуваат шо како настанало... доста добро си пише во Библијата, а и ако не е тоа доволно има и научни патокази за тоа...
Шо па сеа запнале на тоа ни јас не знам... :pos::pos::pos:

Едно не ми е јасно како американците не им фрлиа атомска до сеа? =/

Ауу колку е ѕверско вака.
Сум си ја пуштил на цел глас песнава од Јове и си го гледам одбројувањево :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom