Градски паркови

• Креатор на темата Креатор на темата georger
  • Време на започнување Време на започнување
Скопје парк ? абе шо вее на вас?
СТРУМИЦА
БИТОЛА
КАВАДАРЦИ! мој избор :smir:

Паркот во Свети Николе е нај ха-це. Едната половина е сосема нормален парк со високи дрвја, и се останато а во другата половина го имаш истото тоа, само што добар дел од времето мириса на ганџа :ojea:

Паркот во Свети Николе е нај ха-це. Едната половина е сосема нормален парк со високи дрвја, и се останато а во другата половина го имаш истото тоа, само што добар дел од времето мириса на ганџа :ojea:
Ти препорачувам да дојдеш во Струмица да видеш парк ...

А бил некој на Могила во Прилеп?Не е како порано, преправен е и прекрасно место е за прошетки.Кој не бил ако го носи патот накај Прилеп и ако има време нека го посети:)

Еве еден ден, почетен кога ке флезеш во паркот ..
GalerijaPS16.jpg

Еве тука средина на паркот..
4524833.jpg

Еве нешто друго ..
galerijaPS15.jpg

Споменот на Борис Трајковски во паркот ..
galerijaPS19.jpg

Мислам доволно за да сфатите дека во Струмица паркот е меѓу најдобрите.

Во мај бев во Струмица во паркот и беше закон во споредба со овој од Скопје.
Освен еден дел тоа со камења што е што корне на амоњак , ама не е битно останатото е добро.
Во градскиот парк во Скопје кај оставаат шишиња у трева луѓево него на секој 10 метри моеш да најдеш „белег“ од нечиво пијанство.
За плочките да не збориме бидејќи ги нема....

Во мај бев во Струмица во паркот и беше закон во споредба со овој од Скопје.
Освен еден дел тоа со камења што е што корне на амоњак , ама не е битно останатото е добро.
Во градскиот парк во Скопје кај оставаат шишиња у трева луѓево него на секој 10 метри моеш да најдеш „белег“ од нечиво пијанство.
За плочките да не збориме бидејќи ги нема....
Каде тоа?

Еве неколку слики од паркот во Кавадарци

IMG_0239.jpg

Picture%20030.jpg

Picture%20031.jpg

Picture%20033.jpg

Picture%20035.jpg

IMG_0233.jpg

IMG_0232.jpg

Кај ми отидоа сликите бе? :uvo:

во струмица паркот е најдобар .. моментално е најдобар права природа уреден :smir:

У Струмица бев пред две години, паркчето е крајно средено, али навечер само две-три души имаше, а есенско време беше:toe:, а кафиќите пуни...
Ја како скопјанка си го поштовам парков, али и џаболебари ко нас не заслужуваат ништо поише!
Ние бараме да се среди паркот, а после да можеме пак да го заебеме.
Од Гоце до мечето, шишињата и повраќаниците по тревниците(еја, рима), а школката мислам дека треба убаво да се ишкраба со графити, али убаи графити!
Како и да е, се трпи, мене уопште не ми пречи.

Кавадарци нај закон парк.Не оти сум од Кавадарци ама стварно имаме нај убав парк.
А и Струмица има добар парк.

Незнам сите зошто за инает зборите?Наши сме си сите...Ама ние Струмичани имаме нај убав парк,нема што тука...:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom