Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
DALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
DALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
abe ovcari gledajte na dobrata strana dogodina so pelister i fersped ke se borite za titula:pos2:
Епа и кај нас се случи тоа. Пропадна кошарката во Битола. До лани, имаше и по 3-4000 навивачи в сала, сега одвај се собираат 500. Ама тоа е тоа, нема константност во клубот, секоја сезона се менуваат сите играчи, и нема заинтересираност поќе.Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
Точно еDALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
Убо е да се два :smir:Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
Карпош Соколи,Работнички,МЗТ па до некаде и Плејмејкер се екипите кои вечно ќе останат на кошаркарската сцена во Македонија.Што бидна ова бе...ако е и ова точно нека иде све у ку*ац...Се збори за Фени,па сега за АМАК,Карпош Соколи и Торус не се ни екипи за во прва лига,лани Струмица се распадна...и после Македонија имала кошарка-како не бе...:pop:
Па нивна е песната:pos2::pos2: interesno pesnice samo me interesira sojma vrska so ohrigancinjava