Гамби ќе игра и утреejj moze li nekoj da mi kaze kako e situacijata so gambiroza i toj dr go zaboraviv so imaa soobrakajna nesreka ke igrat li vo sabota so ovce pole pozzz

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Гамби ќе игра и утреejj moze li nekoj da mi kaze kako e situacijata so gambiroza i toj dr go zaboraviv so imaa soobrakajna nesreka ke igrat li vo sabota so ovce pole pozzz
falaaa na informacija a ke igra li vojdan stojanovski???Гамби ќе игра и утрепротив МЗТ малце зошто се уште не е здрав 100%, а за Чуки сеуште не се знае кога ќе се врати на терен
Дечки од Овче Поле изгубивме бе. :uvo:
( Без навреда за навивачите на Овче Поле )
Ај утре гледај на Сител 3,сега незнам ама ќе ви пишам од колку саат ќе ја даваат...па да ја гледаш и да видеш дека на овој натпревар Овче Поле беше надмоќен,во ниеден момент не водеше АМАК...:smir:
на која табела?Зборвам од предходни искуства, мислам без навреда,ама не бевте нешто нај нај. А освојувач на Купот не би требало да паднит толку ниско и да изгубит од екипа која е на дното на табелата. :smir:
на која табела?
нормално сега сме 6-ти но тоа не е дното, се знае кои се на дното тие што не влегоа во првите шест, а ние си го фативме последното место сосема заслужено сега имаме шанси и за 5-то кога веќе сврзавме две победи:smir:
значи сакав да ти кажам дека не изгубивте од екипа која е на дното на табелата, туку изгубивте од дебтитанти кои наредната сезона можеби ќе бидат уште повеќе конкурентни:smir:
Зошто сител 3 нели МТВ е задолжена за македонската лига?Ај утре гледај на Сител 3,сега незнам ама ќе ви пишам од колку саат ќе ја даваат...па да ја гледаш и да видеш дека на овој натпревар Овче Поле беше надмоќен,во ниеден момент не водеше АМАК...:smir:
Го нема Стојовски и трудно а?
Иначе денеска успат во Кавадарци едно половина саат вашите кошаркари шетаа низ градот.Го користеа убавото време па тргнаа накај Свети Николе...
Зошто сител 3 нели МТВ е задолжена за македонската лига?