DALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
DALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
ova so se desava i vo feni i vo amak ne e dobro ama ic za makedonskata kosarka ama dobro ke bide da e se ova spekulacija...Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
Абе ние и со овие тимови ќе се бориме догодина здравје Боже...нашиот е приватен газда и ако сака ќе го доведе и ЛеБрон Џејмс и ќе бидеме први :pos2:...шала настрана,ама полека-полека ќе одиме се погоре и погоре секоја година,само да не има некој проблем-не дај Боже...:smir: И јас сакам сега да игра Струмица,иако на местото на Струмица влезе Овче Поле во 5 до 12,бидејќи имаа страшна екипа и што повеќе конкурентни тимови,така е поинтересно и првенството...:helou:abe ovcari gledajte na dobrata strana dogodina so pelister i fersped ke se borite za titula:pos2:
Епа и кај нас се случи тоа. Пропадна кошарката во Битола. До лани, имаше и по 3-4000 навивачи в сала, сега одвај се собираат 500. Ама тоа е тоа, нема константност во клубот, секоја сезона се менуваат сите играчи, и нема заинтересираност поќе.Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
Точно е , навистина е штета ама изгледа толку беше од Охридската кошаркарска авантураDALI E TOCNO DEKA AMAK DOGODINA KE SE RASPADNE?? TAKA SE SIRAT GLASINI DEKA SPONZOROT ZAPAGA VO TESKA FINANSISKA KRIZA PA NEMA DA BIDE SPONZOR DOGODINA???
Убо е да се два :smir:Читав и јас дека играчите немале земено плата два месеци. Колку е точно не знам. Стварно ке е штета ако пропаднит клубов, таман малце живна градов...
Специјално за охриѓани
Карпош Соколи,Работнички,МЗТ па до некаде и Плејмејкер се екипите кои вечно ќе останат на кошаркарската сцена во Македонија.Што бидна ова бе...ако е и ова точно нека иде све у ку*ац...Се збори за Фени,па сега за АМАК,Карпош Соколи и Торус не се ни екипи за во прва лига,лани Струмица се распадна...и после Македонија имала кошарка-како не бе...:pop:
Па нивна е песната:pos2::pos2: interesno pesnice samo me interesira sojma vrska so ohrigancinjava