Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Околу играта: Да не беше Богоев ќе наебевме подебело. Сите други дрва дрвосани, и очајно ни требит центар.

Околу навивањето: Грбо фрли петарда во нозете на обезбедувањето, тие му се турија на Мукач дека бил крив и сакаја да го ваѓет ама ние со малце повуци-потегни го вративме кај нас. Е тогаш обезбедувањето ни викна полицајци, ние ги испровоциравме со песна со навреди кон нив и ни влегоја со пендреците. Освен неколку модринки, ништи страшно кај никој од Рибарите (кои сме во се’ поголем број со тек на време).

Феномен

Џомба
Член од
21 август 2008
Мислења
4.837
Поени од реакции
111
Околу играта: Да не беше Богоев ќе наебевме подебело. Сите други дрва дрвосани, и очајно ни требит центар.

Околу навивањето: Грбо фрли петарда во нозете на обезбедувањето, тие му се турија на Мукач дека бил крив и сакаја да го ваѓет ама ние со малце повуци-потегни го вративме кај нас. Е тогаш обезбедувањето ни викна полицајци, ние ги испровоциравме со песна со навреди кон нив и ни влегоја со пендреците. Освен неколку модринки, ништи страшно кај никој од Рибарите (кои сме во се’ поголем број со тек на време).
Фантоме а некое сликце?

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154

Па нели донесовте нов центар, србин ли од кај беше не знам, пред тоа знам дека имавте еден огромен црнец на проба (Доналд Литл мислам дека се викаше) ама шут-карта му дадовте, па после го фалеа тиа србинот демек добар бил.

А за петардата имате среќа што се ја фрлиле во домашна сала, во друг град за тоа пендреци се јадат :)

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Слики има, ама не се во мене, деновиве ќе се прави и блогот за Рибари, па ќе има тогаш.

Србинот ќе дојде сто посто, не беше финализиран договорот со него и не можеше да настапи против Лашко.

Иначе за пендреци, пробаја и овде да дает педерите со капи сини, ама не знам кој беше од нашиве, му ја пукна една на цајканот и го седна на столче. :back:

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
abe jas kazah oti Fraj i brakata Stojanovski ke placat ovaa godina.Bogojo koa e najdobar ekipata gube.Ima darba da gi umrtve drugite igrace i da gi napolne so nervoza.Bas cekam statistika da mi se potvrde mislenjeto

marcus

струмички модератор
Член од
5 јули 2006
Мислења
5.378
Поени од реакции
131
abe jas kazah oti Fraj i brakata Stojanovski ke placat ovaa godina.Bogojo koa e najdobar ekipata gube.Ima darba da gi umrtve drugite igrace i da gi napolne so nervoza.Bas cekam statistika da mi se potvrde mislenjeto
Не си далеку од вистината..имаше натпревари кога играше за Струмица, во кои бешенајдобар играч а екипата губеше..тогаш воглавно форисраше шут наместо да асистираше..можно е и сега...

Член од
22 јуни 2008
Мислења
725
Поени од реакции
218
ja poglednah statistikata...Amak imat odlicen procent-mislam na Fraj i brakata i Agoc,negde okolu 60%,samo narkomanot e bil tapa,a izgubile.Ako gledas brojki nema da ti e bas jasno za so izgubile,ama znaejki deka Bogojo im e plej,se ti e jasno.Ista prikaska kako lani na Strumica so i se slucuvase,na hartija TOP,na utakmica se na sila.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
ja poglednah statistikata...Amak imat odlicen procent-mislam na Fraj i brakata i Agoc,negde okolu 60%,samo narkomanot e bil tapa,a izgubile.Ako gledas brojki nema da ti e bas jasno za so izgubile,ama znaejki deka Bogojo im e plej,se ti e jasno.Ista prikaska kako lani na Strumica so i se slucuvase,na hartija TOP,na utakmica se na sila.

Погледни ја статистиката за шут за три поени тука ја изгубивме утакмицата.

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Во тек е последната четвртина на реванш натпреварот помеѓу Лашко и Амак, моменталниот резултат е 65-75 за Охриѓани :vozbud:
дали е можно изненадување во Словенија :vozbud:
Доволна ни е победа од 7 поени за да се пласираме во следното коло :vozbud:

Сапун

. . .
Член од
10 јули 2007
Мислења
1.642
Поени од реакции
4
Жалејте се на после.Богојо 17 Поена за саа 8/11 од поле 4 ассистенции без изгубена топка

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
27 секунди 7 разлика за Амак,топка за Амак..Сега кој ќе има мирна рака на за слободни фрлања.:nesum:Само да не е Тимбата:nenene::uvo:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Бравоооооооооооо !!!Ви реков имајте секогаш надеж :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:Браво,бравоооооо. 69-78,9 поени +...:vozbud::vozbud::vozbud:Мен оф д меч,Чубрило 20 поени,9 скока...Тимбата 17 поени,1 скок,4 асистенции:vozbud::vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom