Фан Клуб: Амак СП Охрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Hristov ne si vo pravo...Timbata resavase oti u nego e topkata,ne dava na drug.Na 3-2 za Feni Taso ja dobija...trojka.. kontra...vlez,asistencija do Pupo...presecena na Semata...pa trojka...slobodni na kraj.Ja imam snimeno.Bogojo najmalku ja drzese topkata poslednite 3 min. i pobediame.Od nego ne sme sampioni za lani...a i kazi koja on ga e resil,koa site tesni utakmici gi gubaame,samo gorenavedenata koa ne go gnjavese basketo
Тимбата играше супер во Кавадарци погледни го ЦДто уште еднаш...Тимбата секогаш е бил најдобар на важни утакмици,а таму се познаваат големите играчи...Се сеќаваш Локомотив Ростов?:smir:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Утре Амак СП има деби на евро сцената,
да му посакаме среќа против Пивоварна Лашко
Натпреварот од Фиба Евро Челенџ купот се игра во вторник во 20.30 минути во СРЦ Билјанини Извори.

Војдан Стојаноски :)
Одиме на победа, играме пред домашна публика, а тука сме несовладливи.
повеќе http://www.ohridnews.com.mk/index.php?mod=2&kat=7&id=7892

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Утре Амак СП има деби на евро сцената,
да му посакаме среќа против Пивоварна Лашко
Натпреварот од Фиба Евро Челенџ купот се игра во вторник во 20.30 минути во СРЦ Билјанини Извори.

Војдан Стојаноски :)

повеќе http://www.ohridnews.com.mk/index.php?mod=2&kat=7&id=7892
Епа ајде со среќа нека ви е да ги здробете таму во Охрид па утре чекам резултат да пишиш после утакмицата.:helou:

V

Viktoranius

Гостин
Незнам во Охрид како е, али Струмица кога играше во фиба атмосферата во градот беше како Беласица да игра во лига шампиони. Се живееше за кошарката.

Се надевам и во Охрид е слично. :wink:

klime7

vending
Член од
6 ноември 2007
Мислења
1.241
Поени од реакции
52
Незнам во Охрид како е, али Струмица кога играше во фиба атмосферата во градот беше како Беласица да игра во лига шампиони. Се живееше за кошарката.

Се надевам и во Охрид е слично. :wink:
Same here :) братче,
Охрид живее за натпреваров
јас лично со нетрпение го очекувам натпреваров

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Nema potreba da ne informira...Vtornik 14.10.2008. 20:30h SITEL 3
Јас колку што знам оваа утакмица ќе ја даваат снимка во Среда а нема да има директен пренос како што кажаа сега на спортските вести на Сител оно незнам што може да се десе ќе видиме утре ај може ќе има некое инфо дополнително..:smir:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Јас колку што знам оваа утакмица ќе ја даваат снимка во Среда а нема да има директен пренос како што кажаа сега на спортските вести на Сител оно незнам што може да се десе ќе видиме утре ај може ќе има некое инфо дополнително..:smir:
Vo sreda Feni ke go davat

Кавадарчанец

Бадр Хари фан
Член од
18 декември 2007
Мислења
4.156
Поени од реакции
29
Vo sreda Feni ke go davat
Знам бре Тасо за тоа ти викам чудно ми падна кажаа на вестите на сител дека двете ќе ги дадат во Среда Амак снимка а Фени дирекно е сега за во кој термин појма немам сепак ти викам ќе видиме утре може ќе кажат нешто сеа па ако не те мрзе ки 9 30 види вестите на сител и ќе разбериш..:helou:

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Нема да има пренос од утакмицата:nesvest::tapp:?
Od kaj znajs?Sinoca imase reklama na Sitel...Vaka vika "vo vtornik Amak od ohrid ke go ima prviot nastap na evro scenata vo 20:30 a vo Sreda vo 17:30 ekipata na Feni vo Kavadarci go precekuva Brasov od Romanija" i na kraj "prosledete gi nastapite na nasite pretstavnici vo Sreda na Sitel 3 TV".E sea so saka da kaza so znam

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Нема да има пренос од утакмицата:nesvest::tapp:?
Od kaj znajs?Sinoca imase reklama na Sitel...Vaka vika "vo vtornik Amak od ohrid ke go ima prviot nastap na evro scenata vo 20:30 a vo Sreda vo 17:30 ekipata na Feni vo Kavadarci go precekuva Brasov od Romanija" i na kraj "prosledete gi nastapite na nasite pretstavnici vo Sreda na Sitel 3 TV".E sea so saka da kaza so znam
Па не гледаш дека има прашалник на крајот?:icon_eek:

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Јас како што разбрав ке има снимка утре од Амак па после пренос од Фени и на крај пренос од Исланд-Македонија.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom