Фан Клуб: Амак СП Охрид

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе кај се Охриѓани ?:pos2:Сте во виделе Тимбата во Охрид?:wink:

timbata tuka e .... .u strumica e momentalno

Па прочити малку по нагоре ќе видиш за што ми одговоара,јас ги прашав Охриѓани дали се го виделе Тимбата у Охрид,он ми одговаре оти Тимбата е тука у Струмица...:nesvest:

Па прочити малку по нагоре ќе видиш за што ми одговоара,јас ги прашав Охриѓани дали се го виделе Тимбата у Охрид,он ми одговаре оти Тимбата е тука у Струмица...:nesvest:

a on znae da citira post ili ne stignal do taa lekcija ??????

a on znae da citira post ili ne stignal do taa lekcija ??????

знам бе братче да цитирам пост .... ја увери се ... и што не разбра околу тоа ...... питаа христов пита дали тимбата е у охрид ... а јас од доле напишах оти е у струмица со не ти е јасно

Да тимбата е у Струмица преги ќе играјааме баскет ама беше у влечки и вика ај друг ден .. а иначе за Амак потпишал само 1 година.

тимбата крстевски и томчето соколо преги бее на сириус .... :smir:

тимбата крстевски и томчето соколо преги бее на сириус .... :smir:

Томчето сега си дојде од Романија, глвана зверка е у градо хаха, а шо направил во Романија, уствари незнам ни во кој клуб играше, дај некој ако знае нека каже?

timo neznam kak se vika .. ama prvak bese .. mislam bukurest...zimal 4.000 iljadi evra plata neznam kolku e tocno.....

timo neznam kak se vika .. ama prvak bese .. mislam bukurest...zimal 4.000 iljadi evra plata neznam kolku e tocno.....
Како прво и прво Фан Клуб Амак Сп...
Како второ и второ Пупович зимаше 4.000 у Струмица.:helou:
Како трето и трето мош се споредуват Томчо и Мицко...
Как четврто и четрвто колку и да е богат клубо толку пари нема да му даде на Томчо....
Как пето и пето толку од прилика зима Хаџибулич што игра во Динамо Букурешт
И как шесто и шесто клубот се вика Асесоф Плосети.:helou::helou:

И како седмо Томчо ако е зимал толку пари замислејте јас колку треба да земам. Нема шанси толку да е зимал. Максимум да е зимал 1000 евра, ама МАКСИМУМ ни паричка повеќе.

така разбрах колку е точно незнам ....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom